|
Техники на удварање |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Уште од порано знаев дека на форум се` може да научиш.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Генерале...многу груба техника употребуваш,ем без коса ,ем без девојка ќе останеш
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хантер!! ти да бидеш многу внимателен сега....кога жениве ќе прочитаат за тактиката и ќе ти ја видат косата.....
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ееееееееееее тие нека бараат друга Тактика како на пример за Рачка па во грмушка...резултатот е ист како и предходната тактика
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
олд гуд збунет во поново да не речам денешно време само на Џеки Чен му успева ова , ама џабе пак , него не го бивало со женски |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
lipicaner
Група Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
"udvaranje" na zenska ???? ako imas pari sama prioga nema potreba od "udvaranje", tie sto nemaat pari neka cekaat da im se smiluva nekoja :)))))
|
|||
|
|||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само ако те слушне Чак Норис .... |
|||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е шо че биди ако слушнит........ Потивко !!! Изменето од BlackDevil - 07.Февруари.2010 во 10:27 |
|||
|
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нема мислам некоја посебна тактика
Пр.Ако се фатиш со мене,секој ден ќе те частам по 5 ќепапчиња |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e na ova ne se odoleva , posebno ako ushte se dodade i litro so litro belo... i,m r "verno dogi"
Moram da naglasam ova kje e najdobrata tehnika za udvaranje za fakjanje mushki
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Спротивностите се привлекуваат, а потоа се соблекуваат.
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И приоѓаш од позади...
да не те види... ондак и истураш чаша вода врз глава... она се врти, а ти го фаќаш другар ти за врат... нормално она то мора да го гледа, му викаш што правиш бе будала... му лепиш една шамарчина... неа и даваш марамче да се брише... и се молиш на бога оној другар ти да не го здоболело превише... |
|||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Машки фрази за пуштање
Како се пуштаат момците? Кои се нивните нај „финтаџиски“ фрази на кои очекуваат дека ќе паднат девојките? Ех, креативноста во овие случаи не гарантира успех.
1. Неодамна пред мене помина жена со детска количка. Јас и довикнав: „Фрли тоа, јас ќе ти направам ново!“ 2. Имаш име, или може да те викам „Моја“? 3. Твоите родители сигурно произведуваат оружје. Ти си вистинска бомба. 4. Може ли да ми дадеш твоја слика? Сакам да му покажам на Дедо Мраз што сакам. 5. Може ли да го добијам твојот број? Го изгубив својот. 6. Ти си сигурно вонземјанка. Не постојат така убави девојки на Земјата. 7. Какво е чувството да се биде најубава во оваа просторија? 8. Се загубив. Смеам ли да останам со тебе? 9. Во енциклопедија ја пронајдов твојата слика под поимот секси. 10. Си заборави нешто. – Што? - Мене! |
|||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сегa ќе ги пишам најсмешните/нaјбедните шо ги имам слушнато досега(ќе ги апдејтирам) :
Ќе ми го дајш бројот, сакам да му се јавам на мајка ми и да му кажам дека ја најдов жената на мојот живот Си го загинав креветот, можи да го позајмам твојот ? Да не беше татко ти земјоделец, оти имаш добри љубеници ? Веруваш во љубов на прв поглед или да поминам уште еднаш ? Изменето од DragancoLeskoec - 14.Јуни.2011 во 14:02 |
|||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |