|
Друмска кафана-пушална III |
Внеси реплика | страница <1 653654655656657 767> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фолки Проклета је Америка и злато што сјааааа ме потсека на неа де ... музиката |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да фрлам нешто на скара оти се опивме предвреме
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mojata najsakana kafanskaa...
UUUpps... ojde casata... sea so cekanot od garazaa... EEejjj kafano, muko eej mori ******* , moja tugo http://www.youtube.com/watch?v=K7tZM1-glrI&feature=related Изменето од volkswagen - 13.Јуни.2011 во 00:41 |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме потсеќаш на внучето мое Аухххххххх !!! пепели брат |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mora edno intervju da naprama vo kafanata
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи... ние сме многу задоволни од кафанава, тро бунарите се скапи , ама лимони барем клава доволно... и убај чашите... лесно летаат по плафон... Кога ќе не давате на тв???
Шта че ми живот без тебе драга, кад другу љубав не желим да ииимам http://www.youtube.com/watch?v=bYnohOo2Zus |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кафанско чоече као мене Ти мораш на пејачка со мене |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 653654655656657 767> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |