IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 266>
Автор
Порака
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:15
Originally posted by natalija natalija напиша:

ајде ајде исфенирај се и крени газето... него слика фор ми обавезно лепото
aaaa.....me mrzi sega a i + kosava kje ja izgoram mnogu.....
za slika kje ima i za tebe src don't worry for that...
tuku ostaj toa, ovoj Jastin vcera zabega negde vecerta i go nema cel den ni da mi prati sms (sto e mnogu cudno), nitu pak na msn....Da ne zaginal negde jadniot toj???ConfusedConfusedConfused
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:17
...AKO E OD ZRASTVENI PRI4INI..O.K...PO6TUJEM...AMA AKO E OD BES....DAJ NE ZAEBAVAJ...SI JA MA4I6 DU6I4KATA
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:17
Ne be mila bez gajle da ne se isplashil od gromovite ili ima tehnicki problem.. ke dojde sonce
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:19
Originally posted by WORHOL WORHOL напиша:

...AKO E OD ZRASTVENI PRI4INI..O.K...PO6TUJEM...AMA AKO E OD BES....DAJ NE ZAEBAVAJ...SI JA MA4I6 DU6I4KATA
ne be WORHol , ne mozam nervite da si gi priberam veke , ke idis ti na oprostajanta zurka
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:19
ma kaj niv ne vrne.... zima e ama ne vrne....
Cudno...ispod 20 sms na den ne me ostava da disam be...a toj drugar mu izgleda pak se izgubil negde...posleden pat od pamet me izvadi!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:22
...OPRO6TAJNA????6O E BE TO??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:23
a be lu ke odi vo Svabija potocno bavarija , pa da go ispratime
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:25
Ајде мила без нервози ке пише..

Ворхол другарче редно е на журка да дојдеш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:26
....AAAAAA...MENE MI UDRI UMOT DEKA FORUMOV 4E GO UKINAT....NEKA MU E SREKEN PATOT....NE SUM BIL KAJ NEGO NA NITU EDNA SREDBA...A SUM SLU6AL DEKA E DOBAR 4OVEK...NEMA DA ODAM...NE SUM BA6 VO MOZNOST SO RABOTAVA...PA I FAMILIJAREN 4OEK SUM 4UNKI ZENA ,PA DECA...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:27
Ако можеш дојди ако ен слики ке ти пратиме пријателе.. И поздрав и гушки дома..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:28
Originally posted by WORHOL WORHOL напиша:

....AAAAAA...MENE MI UDRI UMOT DEKA FORUMOV 4E GO UKINAT....NEKA MU E SREKEN PATOT....NE SUM BIL KAJ NEGO NA NITU EDNA SREDBA...A SUM SLU6AL DEKA E DOBAR 4OVEK...NEMA DA ODAM...NE SUM BA6 VO MOZNOST SO RABOTAVA...PA I FAMILIJAREN 4OEK SUM 4UNKI ZENA ,PA DECA...
pa zemi i zena i deca, sto??? eve jas kje gi pocuvam....EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:29
a be worhol pojke familjarni luge ima na forumov , ama ke recime deka si na sluzben pat i gotovo ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:34
...GU6KI I ZA TEBE...4E POZDRAVAM PO DOMA...A MI SE DOAGJA...TAKA DA SE VIDIME DA SE PODUZIME....BI GI DONEL I MOITE DEVOJKI...AMA ..TE6KO NEKAKO....KO PREKU OKEAN MI DOJDE TO SKOPJETO....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јули.2006 во 15:35
Originally posted by natalija natalija напиша:

Ајде мила без нервози ке пише..

Ворхол другарче редно е на журка да дојдеш
mila ova stvaaarno me sekira...sto da praam???????CryCryCryCry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2627282930 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.