|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 266> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa.....me mrzi sega a i + kosava kje ja izgoram mnogu.....
za slika kje ima i za tebe src don't worry for that...
tuku ostaj toa, ovoj Jastin vcera zabega negde vecerta i go nema cel den ni da mi prati sms (sto e mnogu cudno), nitu pak na msn....Da ne zaginal negde jadniot toj???
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...AKO E OD ZRASTVENI PRI4INI..O.K...PO6TUJEM...AMA AKO E OD BES....DAJ NE ZAEBAVAJ...SI JA MA4I6 DU6I4KATA
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be mila bez gajle da ne se isplashil od gromovite ili ima tehnicki problem.. ke dojde sonce
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be WORHol , ne mozam nervite da si gi priberam veke , ke idis ti na oprostajanta zurka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma kaj niv ne vrne.... zima e ama ne vrne....
Cudno...ispod 20 sms na den ne me ostava da disam be...a toj drugar mu izgleda pak se izgubil negde...posleden pat od pamet me izvadi!!!!
|
|
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...OPRO6TAJNA????6O E BE TO??
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be lu ke odi vo Svabija potocno bavarija , pa da go ispratime
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде мила без нервози ке пише..
Ворхол другарче редно е на журка да дојдеш |
|
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....AAAAAA...MENE MI UDRI UMOT DEKA FORUMOV 4E GO UKINAT....NEKA MU E SREKEN PATOT....NE SUM BIL KAJ NEGO NA NITU EDNA SREDBA...A SUM SLU6AL DEKA E DOBAR 4OVEK...NEMA DA ODAM...NE SUM BA6 VO MOZNOST SO RABOTAVA...PA I FAMILIJAREN 4OEK SUM 4UNKI ZENA ,PA DECA...
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако можеш дојди ако ен слики ке ти пратиме пријателе.. И поздрав и гушки дома..
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zemi i zena i deca, sto??? eve jas kje gi pocuvam....
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be worhol pojke familjarni luge ima na forumov , ama ke recime deka si na sluzben pat i gotovo ;)
|
|
|
|
WORHOL
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...GU6KI I ZA TEBE...4E POZDRAVAM PO DOMA...A MI SE DOAGJA...TAKA DA SE VIDIME DA SE PODUZIME....BI GI DONEL I MOITE DEVOJKI...AMA ..TE6KO NEKAKO....KO PREKU OKEAN MI DOJDE TO SKOPJETO....
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mila ova stvaaarno me sekira...sto da praam???????
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2627282930 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |