|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 266> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj petok...na zurka
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде
|
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ke bidam tamu....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a kade toa????
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај лоу изгубена моја мила
Како Струмица не раскажа? |
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozese i bolji da bide, ali aj da ne se zalalm mnogu samo kje kazam deka eden SKOPJANEC mi go pukna filmot i srekja negova ne go tresnav od zemja......
A za izgubena....pa da, nekako vremevo mi gi skrsi planovite i sega ne znam kaj mi e g*z kaj mi e glava....aj gush za tebe mila....
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па што не му ја тресна што го тркалаш... Гушка голема и за те*е срце
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemase smisla da se pravam tamu seljanka pred tie zgoooodni tipci.....ali tuka da go nacekam ima perduvi da letaat...hi hi hi...
ti akna negde vikendov zlatna????
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да го начекаш тука и бум трас вилицата.. Не мила не акнав никаде.. сабота на работа и недела вообичаени спремања..
ама затоа оваа крш ке биде |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas eve veke 4 ta nedela ne pijam za da stanam posuperioren na profesinalen plan , jebem ti nikogas ne mislev deka ke go otkazam alkoholot za biznisot
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas mi e milo sto kje nadoknadis. Jas trebase da odam denes da se slikam za indeks...ali dozdov mi ja rasturi stotuku feniranata kosa....ali iskreno mi odgovarase toa....povekje vreme za na forum...hi hi hi...
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ајде ајде исфенирај се и крени газето... него слика фор ми обавезно лепото
|
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja ne mislev ali eve 3 dena ne pijam vise.... |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more so si ti :)))))) , ozbilno lu , striko ne pie veke
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |