|
Слабеење?!?!?! |
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam covek kako da im vsadi na lugjevo vo glava ke drzi dieta t.e. ne e toa dieta....
aj vaka ke se izgladnuva po celi denovi i ke pie nekakvi si apcinja i caevi od koj moze ne daj boze da izgubi mesecen ciklus pa da ostane bez ....cel zivot....i za samo nekolku dena posle oslabuvanjeto ke kaci duplo.....kjar? none! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве истово сега во Исхрана/Диети го напишав, си купив пред десетина дена Божен таблети, ама не да ми отворија еден апетит тоа билките од кои се направени, стрелката на вагата отиде 1000 грама погоре. А ги пиев по пропис, со доста вода...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
батали таблети ма...вежбај,пешачи,троши калории на сите можни начини,исфрли благо,газирано,обоени пијалоци
вежбај,вежбај,вежбај какви таблети.... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете активни. Водете грижа за тоа колчку внесувате калории во текот на денот, направете избор на изворот на калориите и ТРОШЕТЕ за да бидете секогаш малку во минус. Ако имате цел да намалите вишок. Пијте доволна количина на вода. Вода.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе какво слабеење луѓе...
Јадам и нездава храна, избегавам пешачење (love Audi) и физичка активност, колку што е можно повеќе јадам И НИКАКО ДА СТАВАМ НЕКОЕ КИЛО НА МЕНЕ. Како е можно?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VELESHANKATA ELENA KICEVSKA BRKA GINISOV REKORD So turlitava oslabe 71 kilo .........
Veleshankata
Elena Kicevska (30) za edna godina i tri meseci uspeala da oslabe 71
kilo i 100 grama. Koga pochnala da ja drzhi dietata Kicevska imala 136
kila, a denes ima 65 kila i 100 grama. So ova Elena go srushi i
rekordot za slabeenje vo Makedonija, koj beshe postignat pred tri
godini od skopjanka koja oslabe 55 kila. Taa veli deka toa i uspealo so
poseben rezhim na ishrana, samo so jadenja od makedonskata kujna, kako
shto se turli tava, lekja, boranija, letna mandzha i sezonsko ovoshje.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека најдобро е да се јаде се,само во умерени количини,и најдоцна до 19ч
Изменето од mrzla - 28.Октомври.2009 во 19:00 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сметам дека треба се да се јаде особено овошје и зеленчук...инаку за таблети пијам само витамини а кога сакам да намалам 2-3 кг. пијам л-карнитин (мислам дека се викаат) таблети...чисто ради тоа што ме тераат помалку да јадам
инаку незнам зошто ама мислам дека кај повеќе од тие што имам зборено многу им има помогнато лимонот...јас пијам по 3-4 цедени лимони на ден...мислам дека има ефект во задржување на идеалната тежина |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomalku jadenje i fizicka aktivnost = vitko telo...
Probav i svativ deka najdobar rezultat e toa... |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахахах и ти исто како мене , и јас идев на фитнес , ама у последно време ретко кога како бидејки и кај мене не се забележуваше резултати на намалена тежина. Единствено нешто што ми помогна да ослабам е нервозата која ја имав тука во Мк, едноставно изгубив живци, нерви , трпение и не можев на глупи луѓе да им повторувам по 100 пати една иста работа. Деффинитивно преку нервозата ослабев и сега сум во супер форма , стјуардеса и пол Изменето од Mindy - 08.Јуни.2011 во 12:58 |
|
|
|
Anja1989
Нов член Регистриран: 14.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во последниве 3 месеци симнав 10 кг без посебно мачање ,со мала физичка активност и избегнување на храна после 19 часот . Од ништо не се откажав - па дури ни од благооо- без кое неможам да жиевам
|
|
Ѓороски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 13.Декември.2011 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постојат различни начини на слабеење. Еден од нив го читам овде веќе неколку пати. Јадам се, умерено, не после 19 часот и не вежбам.
Одличен пример за конфекциско слабеење. Резултатот е намалување на телесна тежина, само визуелниот ефект е ист. Нема затегнатост, цврстина, облини, има точки од целулит, лоша циркулација, кондиција тапа...И сега, што е подобро, лош изглед а полничок или соленка а со целулит и без кондиција?! Она што физичката активност ќе ви овозможи не е само дополнително губење на екстра калории за постигнување на целта. Помала телесна тежина. Туку, подобрување на кардио-васкуларниот систем и респираторниот тракт. Подобра циркулација, размена на материи во организмот... А самиот фитнес, се разликува од останатите спортови по тоа што со негова помош можете да влијаете на одредени делови од телото и да ги обликувате по желба и по ваша мерка. Немојте да се плашите од мускули. Ако не сакате силиконски имплантанти, мускулите се единственото човечко ткиво кое ќе ви даде облик и форма. Вежбајте, спортувајте, било што. За ваше здравје. |
|
igork
Нов член Регистриран: 03.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пиј зелен чај, јади кокосово масло, чиа семки
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |