IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како да допреш до женското срце?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како да допреш до женското срце?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
Автор
Порака
LoverBoy2 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Љубовта е како шумско цвеќе:Не знаеш ни

Регистриран: 04.Јуни.2011
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Како да допреш до женското срце?
    Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:02
Знзчи оваа тема е за да му помогнеме на оние кои што не успеале да допрат до женското срце или за оние кои што почнале ,но не успеале да го дозавршат дејството :D
Тука сме за да помоглеме доколку некој има да праша нешто ние ќе му дадеме добри и корисни совети.Па доколку јас нешто не знам а некој друг знае секако можете да помогнете па така и вас ќе ви се врати сигурно со некоја убава девојка за доброто дело што го имате направено
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:09
Ajdeeeeeeeeeeeeee ..... doktore imas mapa za unificiran pristap do zenskoto srce?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:13
Еве како...
ако и одиш по кеиф и си паметно момче...
фин и културен...
нема да и бидеш интересен...

ако не и обраќаш премногу внимание...
си тераш како тебе што ти одговара...
не и се замараш...
повеќе ќе трча по тебе...

викаат старите...
жена прво треба да ја тепаш...
а после да ја е... ...
и да не го сфатиме ова буквално...
туку во преносна смисла...намигнување

сакам да кажам...
ако она почне да те тепа...
нема више тебе да те е.. ...
па сега ти види...намигнување

Изменето од којсумјас - 04.Јуни.2011 во 18:13
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:20
изненадување намигнување

Изменето од Kali - 05.Јуни.2011 во 19:09
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:26
Како за почеток еве ви неколку добри совети:
*Прв состанок(запознавање)
1.Претсави се(Запознај се)-Здраво јас сум...
2.Полека доближи и се-Се надевам дека немаш против да седнам до тебе.
3.Треба да и се приближиш полека и културно(НЕ БРЗАЈ)според нејзиниот карактер.
4.Слушај ја што зборува и гледај ја во очи додека зборува.
5.Биди кул и зборувај за најнови кул работи или дознај што и е важно и зборувај и за тоа.
6.Ни случајно немој да бидеш цело време со неа (доколку си во друштво)и доколку излегуваш прв пат со неа.
7.Задолжително побарај Facebook,MSN, но културно и нежно-Би сакал подобро да те запозмаам.Се надевам дека немаш против да ми дадеш MSN.

*Втор состанок(подобро запознавање)
1.Претстави се со нешто што ти е важно и што те прави да се осеќаш подобро кога ќе го кажеш.
2.Дознај што и е важно и зборувај и за тоа.
3.Чести ја со нешто ефтино , но интересно(кафе,пуканки итн.)
4.Кога ќе рече касно е или морам да одам испрати ја во близина на нејзината куќа.

*Трет состанок(Постепено љубовно доближување)
1.Прошетај те сами доколку сте во друштво-Би можеле ако сакаш малку да прошетаме.
2.Речи и:Откако се запознавме неможам да престанам да мислам на тебе.
3.Имаш преубави очи
4.Многу ми се допаѓаш
5.Многу би сакал да те бакнам
6.Многу ми е убаво со тебе ,би сакал повторно да излеземе

Еве ги почетните работи кои треба да ги знаете

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:27
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Еве како...ако и одиш по кеиф и си паметно момче...фин и културен...нема да и бидеш интересен...ако не и обраќаш премногу внимание...си тераш како тебе што ти одговара...не и се замараш...повеќе ќе трча по тебе...викаат старите...жена прво треба да ја тепаш...а после да ја е... ...и да не го сфатиме ова буквално...туку во преносна смисла...намигнувањесакам да кажам...ако она почне да те тепа...нема више тебе да те е.. ...па сега ти види...намигнување

Супер е ова :D ме бендиса оваси тераш како тебе што ти одговара...не и се замараш...повеќе ќе трча по тебе
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:31
Ти друже loverboy2...
помалку читај книги...
а повеќе оди на пракса...намигнување

Изменето од којсумјас - 04.Јуни.2011 во 18:32
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:33
Следуваат уште неколку практицни совети :

*Nekolku prakti~ni soveti.
1.Dokolku devojka ti se zagleda pribli`i i se i zapoznaj se.
                             NE SRAMI SE NI NAJMALKU!!!
2.Dokolku devojka te odbie za {ema ili vrska ili ne i se dopa|a{ ili saka da proveri dali ti zna~i(da vidi dali }e se bori{ za neze) ili pak e strame`liva.
3.Za normalen i uspe{en kontakt na devojka treba da i se pribli`i{ kulturno,ne`no i qubezno i vo nejzino dru{tvo da ne bide{ napnat i nervozen.
4.Pobaraj od neze da ti prepora~a nekoj kniga ili film.
5.Dokolku nekoja ti se dopadni pra{aj ja za vrska ne dvoumi se.
6.Devojkite ne sakaat neodlu~ni ma{ki.
7.Ako devojka te odbija za da izlezete sami saka da ti dade doznaewe deka taa ne e lesna `enska.
8.Dokolku znae{ tri drugarki od koi dvete imaat de~ko napadni na tretata(dokolku e ubava:p)
9.Ne smee{ da go komentira{ `enskoto telo osven o~ite.
10.Dokolku devojka so koja si se oddale~i malku od tebe pu{ti ja...
11.Slu{aj ja devojkata {to zboruva za da mo`e{ da i vrati{.
12.Koga i se pribli`uva{ na devojka opu{ti gi ramenata,kreni gi glavata i pogledot i sme{kaj se.
13.Poleka i smireno trgni prema neze so obavezno sme{kawe i gledaj ja pravo vo o~i.
14.Vo momentot koga nema{ ni{to da i ka`e{ i taa tebe gledaj ja pravo vo o~i ,bidej}i pogledot pravi ~uda.
15.Dokolku zapoznae{ nekoja mnogu ubava devojka ,odnesuvaj se kako drugar duri i kako brat i razgovaraj so neze kako so sestra,a potoa napadni.
16.Kako prav dodvoruva~ nema da sedi{ so skrsteni race i da ja ~eka{ devojkata od soni{tata tuku zapoznavaj se so sekoja {to }e ja bendisa{.
17.Dokolku nekoja devojka stoi vo mra~en del od nekoj klub ili kafi} pribli`i i se ,bidej}i taa tokmu toa go ~eka.
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:35
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Ти друже loverboy2...помалку читај книги...а повеќе оди на пракса...намигнување

To se znaj ama se odi prvo na teorija posle na praksa.Najprvo e da go izgubis sramot i da se opustis vo drustvo na devojka a potoa e seto teorija :D
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LoverBoy2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:38
Kako te bendisaa vtorive soveti :P
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:40
Of lele mori majko .... begajte devojki sokrijte se .... inaku gotovi ste ..... газење%20од%20смеење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:41
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Of lele mori majko .... begajte devojki sokrijte se .... inaku gotovi ste ..... газење%20од%20смеење
ti da kutisплазење
so ubavi zborovi i gestovi itn
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:43
eve me mene za dobrovolecголема%20насмевкатрепкање
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 18:43
Originally posted by FeaR FeaR напиша:

Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

ti da kutisплазење
so ubavi zborovi i gestovi itn

E arno de ..... ti znaes najdobro .... голема%20насмевкаголемо%20гушкање
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.