IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку може да ми се верува
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку може да ми се верува

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2011 во 21:25
celosno moze da mi se veruva трепкање 
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2011 во 08:23
 nikoj nishto tuka ne izbegava., ama mi se chini deka pozadi ovaa tema ti sakash neshto za sebe  nekoj drug da kazhe a ti lichno nishto ne kazha a barash od drugite., ., nekako na stakleni noze mi stoi rabotava da kazham za samiot sebe kakov sum., epa eve vaka :
 1. najubav .....na majka....
 2. najpameten... i od tebe.......
 3. najsposoben ...........
 4.kazanova abe sho da ti kazham............
 5.i bogovite pagjaat na teme ako sakaat sovet od mene.....плазење
 6.
 7.8.9..................i se taka i vaka do besves i nazad

i najgolemite brodovi se najsigurni vo pristanishte ., ama ne se za tamuнамигнување

nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
kladence Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 25.Мај.2011
Поени: 88
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kladence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2011 во 19:23
Кога некој ми се доверува, значи дека тој човек мене пред се ми верува, ме цени...барем јас така го доживувам сето тоа.Ама не!Луѓето само си бараат некој перципиент за сите нивни негативни емоции, ајас бидеќи сум добар слушател ја доживувам целата таа мизерија за која ми зборуват, сочувствувам со нивното страдање...значи ја доживувам нивната исповед како негативна експресија врз мене. А тоа ме иритира.
Кон врв
-Dawn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2011
Поени: 130
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај -Dawn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2011 во 19:39
Originally posted by kladence kladence напиша:

Кога некој ми се доверува, значи дека тој човек мене пред се ми верува, ме цени...барем јас така го доживувам сето тоа.Ама не!Луѓето само си бараат некој перципиент за сите нивни негативни емоции, ајас бидеќи сум добар слушател ја доживувам целата таа мизерија за која ми зборуват, сочувствувам со нивното страдање...значи ја доживувам нивната исповед како негативна експресија врз мене. А тоа ме иритира.

pa ima resenie.....prosto e ...prestani da "ispoveduvas"
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2011 во 20:56
na sekoj covek rabotite za koi moze da mu se veruva moze da se klasificiraat na nekolku oblastu taka da za sekoja oblast vazi poseben stepen na doveritelnost.oblastite so podatoci koi treba da ne zastitat tie se so najgolema tajnost t.e. se 100 procenti nevistiniti taka da neprijatelot si postavi pogresen metod za napad vrz naz   odnosno da se zbuni neprijatelot a sto se odnesuva do oblastite so interni podatoci, vnatre vo sistemot vo koj funkcionirame kolku sto se potocni podatocite tolku sistemot e posovrsen   pa taka nasata egzistencija e pozagarantirana.i postoi eden vid podatoci koi gi davame za neutralni lica koi ne poseduvaat mojk,toa se lica koi ne ni se ni prijateli ni neprijateli i ni se zamorcijna ovaj nacin na doveruvajne -iznesuvajne na podatoci pomejdzu lujdzeto e poznat i kako seir i e so   cel da mu nastetime na liceto.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2011 во 22:38
BLA BLA BLA....TAKE IT OR LEAVE ITголема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2011 во 22:39
 ajne letajte so umot temata e postavena .,<>kolku mozhe da mi se veruva.,<>., site ste oftopik ., i se preusmeruva ., kolku drugite ni veruvaat., toa sak da se izvleche od nas., ., e jas konkretno jasno i glasno napishav konkretno sam za sebe ., e aj sega vie pishuvajte sami za sebeне
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2011 во 00:02
Низ низа ситуации набљудувам кој е достоен за доверба а кој не.
Јас секогаш сум претставувала еден вид на олтар, потпора за моето друштво, секој може се да ми каже а ја да си ќутам и да се правам луда. И сега е така. Не го расприкажувам никого, ама ако некој ми се обеси за помош а притоа ме исцрпува и бара јас да му го решам- со тоа неможам да се оптеретувам.
Јас сум човек од доверба, и ќе го завршам мојот дел од работата ама тоа што ми веруваш  потполно, не очекувај дека ќе го превземам твојот товар и обврски врз грб.

Изменето од Glenn - 04.Јуни.2011 во 00:03
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.