|
Офтопик |
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 327> |
Автор | ||||||||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
da be
|
||||||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4875&PID=2570869#2570869
значи ако ми/ни/ви треба нешчо прашај те го Емо тој ќе ви помогни за неколку минути или секунди |
||||||||||
|
||||||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
вртам на Алфа со цел да гледам Клик (ама заврши и пак го пропуштив) и гледам нешто "братот" љубе е меѓу народот и им се умилкува ги бацва го бацваат а други даваат кафиња локуми и слично, овие дупмне-овците не знам шо даваат или ги немам начекано
и шо сакав да кажам а да - овој "братот" колку ми е одвратен кога држи говор т.е то не е држење говор туку рецитирање |
||||||||||
|
||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
не е точно така ,ама ајде штом така си мислиш.. Изменето од емил - 30.Мај.2011 во 04:31 |
||||||||||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
ironce be
|
||||||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
bez vrska ....kolku poveke ne sakam da mislam za neshto .....tolku poveke mi idat sekakvi idei
|
||||||||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
дали сега ќе ме сакаш? |
||||||||||
|
||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
Водете љубов во четврток, а кафе пијте во два
Се чини дека тајната на успехот на сите животни полиња се крие во добриот тајминг. Истражувањето покажа дека биолошкиот часовник има точно определено време кое е оптимално за различни животни активности Истражувањето на Лондонското економско училиште, покажа дека успешноста на вршењето на некои дејности во голема мера зависи од моментот на извршувањето. Според оваа хипотеза, постои вистинско време дури и за „обични“ активности како што се пиење кафе и капење, а посебно е значајно дека лечењето од разни болести почнати во вистински момент. 07:00 – Најдобро време за мерење на телесната тежина и земање на лекови за регулирање на крвниот притисок. 08:00 – Ако сакате да забремените, вистинско време за обид е рано наутро, бидејќи тогаш сперматозоидите се најактивни. 10:00 – Ако треба да одите на операција, обидете се да ја закажете во ова време. Операциите кои се вршат попладне имаат поголема шанса да тргнат наопаку, поради замор на хирургот и персоналот. 14:00 – Иако повеќето луѓе пијат кафе во утрински часови, подобро е тоа да го правите околу два часот попладне, бидејќи тогаш метаболизмот се забавува и нивото на енергијата се намалува. 16:00 – Сега е идеално време да вежбате, бидејќи градите се во својот максимум. 17:00 – Време за јаглени хидрати кои ќе ви ја вратат изгубената енергија.
НЕДЕЛА – Последниот ден во неделата ручајте во ресторан. Со оглед на тоа дека утредента ве чека работа, најдобро е да не се оптоварувате дополнително со подготовка на храна дома. |
||||||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
првиот сега се рабуди а вториот сега ќе си легни
|
||||||||||
|
||||||||||
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
...
|
||||||||||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||
|
||||||||||
|
||||||||||
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 327> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |