|
FeaR |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2011 во 22:43 |
Tuka ke si se ligavam i da ne mi se meshate zasho @#$%
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
castis kafe....aj so sreka
|
|
vivi
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uf teshko e
so segashnata da se ljubish a za nekoja od minatoto vo misli da se gubish stvarno teshko e... Gushnati sinokja si zborevme i plamen vo ocite razgorevme se dodeka vo mislite ti od minatoto ne me presece i rekov ajde duso vreme e da zaspieme... Dobro e ke me bide ama za po riba |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zoshto?iiiii ajde pochnuvaj .....so ligavenjeto deso netrpenie chekame
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
moze i torta ke ni dade fearce...so kulturnava proekcija
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi pisete tuka be ke ve tepam....dusicki
|
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mil toj...se prosvetluva
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mozam
se mi davas a jas na tebe samo lazna nadez od den na den se povekje ti davam Izvini nema da kazam ironichno e! |
|
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
begaj vivi...ne brka onaka kulturno...prodolzi so ligavenje fear
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da nebeshe ti
ke zaboravev da mislam da nebese ti mojot zivot sega ke imase smisla Me unishti me otfrli i dlaboka luzna na dusha mi ostavi Zamina ti zaminav i jas so mislata deka vo druga ke najdam spas napreduvam ke bide podobro |
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bide ke bide
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srce mi dade
a moeto e kaj druga ljubov mi dade iako ljubota moja ja dadov na druga otkako umrev zivotot tvoj mi go dade iako pak ke mislam i sonuvam druga se prashuvam ne li ti zdosadi |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Otkako si moja
ne si svoja se mi dade I ljubov I srce I dusha... I sega mozesh da kazesh jas sum zaglavena do gusha navistina smelo... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |