|
Сродна душа |
Внеси реплика | страница <1 727374 |
Автор | ||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сродната душа е некој кој има брави што одговараат на нашите клучеви и клучеви што одговараат на нашите брави. Кога ќе се почуствуваме безбедни да ги отвориме тие брави, нашето најискрено јас излегува и ние можеме да бидеме во целост она што сме и да бидеме сакани поради тоа, а не поради она што сме се излажале дека сме. Секој ги открива најдобрите страни на другиот. Без оглед на сето лошо што се случува околу нас, со таа една единствена личност ние сме сигурни во својот рај. Нашата сродна душа е некој што ги дели со нас нашите најдобри копнежи, нашата смисла за правец. Ако сме два балона и ако нашиот животен правец е нагоре, тогаш постои веројатност дека сме ја нашле вистинската личност. Нашата сродна душа е некој што го донесува животот во живот.
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mojata srodna dusha me ispolnuva vo sekoj pogled
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima eden stih...
Covijek u zivotu ima dvije ljubavi...jedna mu kuha a druga mu je sudbina...
|
||
vivi
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dosta realno ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vivi
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma nema srodna dusha - edna e!
nema shto da se bara - samo taka ni izgleda....
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум компетентна да пишувам за сродна душа.....it's complicated
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja nikad nisam bio u tvome gradu U ulici tvojoj najljepsa jutra svicu kazu Ti imala si ljubav, al zavoli mene Jednostavno, duse su se srele Ja imala sam zivot, vise nemam nista U ulici mojoj takvu vidjeli me nisu nikad Ja imala sam ljubav al poljubih tebe Jednostavno, duse su se srele Изменето од Gabriela_S - 16.Декември.2013 во 23:39 |
||
Внеси реплика | страница <1 727374 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |