|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 51> |
Автор | ||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најјак беше вицот што си го направија сами,каде бранко му вели на грујо дека само со фототмонтажа може да биде повисок и "поголем" од него,посочувајќи на рекламите со да и не.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денеска кога го слушнав што зборел на митингот ....
за спотот нарачан од ВМРО (како и оние што ги имаат сдсм) на кој зборува некој стечаец и кажувал дека кога останал без работа се разведил со жена му имал проблеми без пари.... Бранко му одговори цитирам “Па прашај си ја женати да не е некој друг маж во прашање... Јас не можам да стигнам бе брат“ .........ова ли е човек кој треба да води држава кој стил на изразување го има човекот... по страшно нешто не сум чула... Па овој муабет е за на празар Бранко бе БРАТ....НЕ ТИ ЛИЧИ вакво понашање бе БРАТ, не смееше да дозволиш да го кажеш ова пред цел народ БЕ БРАТ....кој пример и која стабилност ја покажуваш пред народот БЕ БРАТ... страшно........ |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....за спотот нарачан од ВМРО на кој зборува некој ВМРОвски стечаец и кажувал дека кога останал без работа се разведел со жена му имал проблеми без пари....
I jas go slusav toj istiot , a sto Grujo ke mu pomgne....Da prasam ...da ne eventualno ima otvoreno bracno sovetuvaliste za takvi ko onoj od spotot Изменето од laki_bu - 25.Мај.2011 во 16:08 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е битно еве и сдсм имаат такви спотови посебно оној што кажува дека зелките не му се продаваат секогаш.... па ај владата да му ги откупи и ке става во расол.... Ај кажи дали личи за човек на таа позиција со тие амбиции да се изразува вака.. |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zelki ko zelki ....ako sam neznae da izmenadzira , jas li ke mu gi prodavam , isto kako jas da pocnam da placam ako i kaj mene zapre biznisot
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ке правиме салата и со ракија.... ракијата од мене |
||
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sirenceto od mene |
||
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More i malku mu go plesnal toa za zena mu na toj budalata od spotot.....na takva kletva kako toj sto kolne, jas bi mu odgovori uste ednas da mi pokaze slika od zena mu....mozebi ke se setam na nea....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уффф фраеришта бреееееее... кој од кој |
||
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be so se cudite tolku, pa neli rosaviot e sizik, fraeriste, covek so stav, toa sto go izjavi za toj "grevot" spored nego, vo sekoja normalna drzava e kraj na karierata za samiot toj so ja dava izjavata.
Nego me interesira dali primetivte kako u pozadina se smee cinicki bandata negova dodeka rosaviot se sizici pred narodot. E bas poradi takvoto potcenuvanje na narodot ke si sedat vo opozicija uste najmalku 4 god. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со Богa и со Николa реинкарнацијата на Александар Великиот во победа и нова светска доминација.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
еј кај ќе ни е крајот кога ќе станеме светски доминантни ...се до Хунзите онаму |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееееее тоа е злоупотреба да човековата беда и мака А толку беа грлати кога А1 даваа снимки од социјалната беда низ Македонија. |
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во Македонија нема беда и сиромаштија то е торбешко комуњарска измислица и тие луѓе се платеници на СДСМ и Велија, платени со разни видови на желе и локуми од ХЕДИС.
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |