|
Највозбудливиот дечко има... |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
op12eh
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
друга !!!!!????
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tamu ti pishuva do kolena,...nema drugo...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами сега ме интересира тоа до колена и должината дали е точна. За брада и влакна друг пат |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova me potseti na:Si sedela ubava i zgodna zena sama vo restoran ... doagja kelnerot i i nosi edno od najskapite vina isprateno od gospodin koj isto sedel sam vo restoranot ..... Taa izvadila livce i napisala : Za da go prifatam vinoto vie treba da imate mercedes vo garazata, milion dolari vo banka i 20 santimetri vo pantalonite ...... Po nekolku minuti kelnerot i nosi odgovor: Draga gospogjo, mozam da gi prodadam ferarito i rols rojsot za da ostane samo mercedesot vo garazata, mozam da gi poklonam 19-te preostanati milioni koi gi imam za da mi ostane samo eden no za nisto na svetot nema da gi skratam onie 5 cm visok vo pantalanotite za da ostanam na 20 cm koi gi barate pa kolku i da ste ubava .... vratete mi go vinoto .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |