|
Љубе Бошковски: "Слобода или смрт" :-))) |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пример во Кичево може имаше Љубе па едно 600 луѓе,најмалку пола од нив прв пат во животов ги гледав,и сите додека Љубе викаше колку што го држи гласот се кинеа од смеење
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Варијации на иста тема:
И ај сеа да не се посомневаш дека седнале и ја синхронизирале кампањата. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дека политиката е к***а не треба да се заборави. Сами се испоизедоа меѓу себе, друг не треба да ги јаде.
Забораваат ли на ова? Кај им заврши љубовта? Ко ќе го чујам Бошковски со неговите “етикети“ за довчерашните му “браќа“ ми се слошува бре!!!! |
|
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слобода - е да се ослободиме од сите досегашни политичари !
Смрт - за нив оти ништо арно не видовме !!! |
|
car's freack
|
|
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па затоа имаме избори бе пријател. Гласај за тие што ги застапуваат твоите ставови.
Плус, имаме закон, не сме од тие планинците што дојдоа на власт со калаши во рака, а Љубе ни продава демагогии сега иако со Љупчо и Бранко им ја одработуваа агендата за Голема Албанија. Насилните сценарија како што веќе порачаа Министерката Јанкуловска и претседателот Иванов, ќе бидат најостро санкционирани. Впрочем, речиси сите се исмеваат со Љубе, но гледаме исто така дека имаме работа со нездрав човек кој веќе бајги забегува. Ова повеќе заради претпазливот, бидејќи Љубе нема што да понуди, а знаеме дека целта на опозицијата е да се прават инциденти на изборите за после да имаат простор да зборат дека не биле легитимни и да си го правдаат поразот. Изменето од Persej7 - 23.Мај.2011 во 00:45 |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доблеста е голема работа,но изгледа во оваа земја се помалку ја има,несватливо,просто душмански,заедно со дафи дак беа во таа влада ,кога се водеше војната,и двајцата беа министри,во истата оваа партија која се повикува на идеологија од дамнешни времиња,идеологија за самостојност на оваа земја со сите нејзини делови,и сега... оооо боже историјата се повторува истите тие македонци џигерите си ги вадат,па ајде малку трезвеност кој е кој и кој што прави со оваа земја,дали тој што ја држи влста или оној кој истите тие ги обвинува за недела.
Изгледа дека фотељата ,море не, моќта е многу слатка,а со тоа локањето на крв и пари,па зарем толку малку народ остана се ли отиде во неврат,,ајде баш ќе ги видиме и тие избори и тие закони,баш ќе видиме кој ќе прави мрачни сценарија,а кој ќе мава на овој народ,блиску е времето,ене го 5 Јуни малку човечност и дигнитет. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако ништо друго, кампањава му е цепажи на Љубе
Љубе плеска без пардон, браво бе Љубе!!!! Љубе и Грујо да ги видам на дуел сакам !!! Љубе го покани веќе... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога човек ќе прочита нешто вакво и кога ќе подразмисли дека наведеното се однесува на човек кој во еден тежок период за земјата имал функција да ја одбрани земјата (назначен од партија во кој членувале бајаги од денешните министри) МОРА да се праша кога не ја зборувале вистината т.е. лажеле: Тогаш кога го воздигнувале до небеси или сега кога го дијагностицираат како “нездрав човек кој забегува“? И апропо на тоа мора да се праша-Кога е откриена “точната дијагноза“ оти гледајки од страна- реториката на Љубе Бошковски била и е иста - само што тогаш “жртви на неговиот патриотизам“ биле други опоненти, а сега се оние кои тогаш го подржуваа |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене од осамостојувањето па се до денес ние како народ имавме само двајца Македонци кои како да речам не воздигнуваа и бодреа секој во свое време и на свој начин,не туркаа напред кон целта,и може да се рече дека пред години и двајцата беа почитувани премногу од сите,како борци за се што е Македонско.
Првиот беше покојниот Тоше Проевски а вториот беше некогашниот Љубе Бошковски. Првиот беше жива икона на културниот борец кој живее во секој од нас. Вториот жива икона за борбата за правда и вистина на Македонецот. И двајцата трагично завршија,и двајцата се мртви. Тоше не по своја вина,немал земски век човекот,вториот имал век ама некој од горе му го разбуричка умот премногу или пак по своја вина. Тоше замина во легендите и ќе остане тамо засекогаш,почитуван,сакан и величан и во смртта и заслужено е така. Љубе се движи според мене на самите граници на некој амбис,дали ќе пропадне во него ќе видиме. Најголемата грешка која ја направи е што почна повторно да се занимава со политика според мене. Место некогашниот Љубе да продолжи со патот во кој беше преставен како единствениот борец за правда и Македонска кауза денешниот Љубе се дави во политичката тиња и жалосно ќе биде што ќе заврши како блутка вода која ќе се влее во матните реки на политиката. Но сам си е крив,затоа ќе биде исмеван од огромен процент на народот Македонски. Искрено жал ми е за човекот. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БОШКОСКИ...
Го уценуваат СДСМ и Хаг за да работи за нив. Или човекот одлепил и почнува да работи за душмани. Исто се случува и со ЉуБчо само што овој бугаринов има дебели сметки во банка па нема потреба да работи за лебче. |
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е како да не го уценувале,па Бранко го прати во Хаг бре Љоце и сега овај изиграва Пудлица на Бранко...пих го уценувале,со што и како?
Наведи барем причини според тебе? |
|
|
ljoce
Сениор Регистриран: 24.Мај.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 197 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ваљда имаат докази за Љуботен кој не ги пуштија пред обвинителот од Хаг. Тие го пратија во Хаг и тие со уцена го извлекуваат...
|
|
Се што било,поминало и се што ќе биди ќе помини.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na Boshkovski mu stana fiks ideja deka za zaslugite od vojnata treba da bide nagraden so pretsedatelska fotelja. Se razbira, toj predlog trebashe da dojde od strana na VMRO-DPMNE. Koga mu beshe kazhano deka za takva pozicija ima drugi, podobri i posposobni kandidati, chovekovovata sueta beshe tolku pogodena shto, kako zhena, kriljata si gi zameni so metla i poleta vo direktna vojna so onie koi go izm'knaa od zandanata. I taka, svojot prekrasen svetol den go pretvori vo vechen Halloween. Ne za badijala narodot rekol deka kolku shto se leta povisoko, tolku se pagja ponisko. Изменето од Messenger - 24.Мај.2011 во 15:28 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,да само кај нас во доблест се претвораат работите кои се негативни,па луѓето биле поспособни и ги местеле за прретседатели,а може и вака:
Овде се местат луѓето и ги местат ако се натртат ,се послушни,и неможат да му кажат на тој горе дека е диктатор и ако имаат некоја маана? Изменето од Gorazd777 - 24.Мај.2011 во 18:40 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |