IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали девојката од интернет е идеална?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали девојката од интернет е идеална?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 27>
Автор
Порака
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јули.2010 во 12:02

aHm...posebno koga e doterana na photo shopголема%20насмевка

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2011 во 02:59
Originally posted by Romeo Romeo напиша:

Eve normalno vo sajber svet i drugaruvanje normalno e da se javat i simpatii a ponekad i silna ljubov kon nekoja cura  . vo razgovor so drugi luge sme sedele i diskutirale vikaat : internet sudbinski ke te spoi , prepusti se na sudbinata neka te nosi , devojkite od internet bile idealni . I jas im kazav togas , drugari devojkite po internetot montiraat zborovi . Eve primer koga si na msn si komuniciras i cekas da ti pisi poraka curata taa 10 pati razmisluva sto da kazi (a ke ti kazi toa sto sakas da go slusne po moe ) istoto i od moja strana primer i se ide do idealna nekoja takva pretstava a ustvari celata rabota e farsa . ova e moe mislenje , sto velite vie ?

Порано(пред 4-5год) не бев воопшто искрена со луѓето што ги запознавав на нет...т.е...искрена бев...до онаа граница што ја имав зацртано ... кога некој ќе сакаше да ми навлезе во приватноста..почнував да ги избегнувам одговорите.

Девојките (а и момците) од нет се идеални...тие се такви какви што сме си ги замислиле во глава.
Запознав личност на интернет која што ги сруши сите мои ѕидови на приватноста ... ме соголе до гола кожа ... ме познава повеќе од сама себе. Не сите ги монтираат зборовите. Го кажувам тоа што го мислам...тоа што го сакам ... и знам дека нема да бидам погрешно разбрана. Не сум некоја лажна девојка ... не мислам 10 минути пред да одговорам ... отворена сум ... Не го шминкам она ЈАС...ЈАС е веќе откриено ... разбрано...сочувано во срцето и умот...
Зависи од личноста со која контактираме на нет... може баш таа личност да биде делчето што ни недостига..за да станеме...цели...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Astrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 31.Март.2011
Поени: 532
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Astrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 02:32
На добро поставена сцена се наоѓаат и добри глумци.
Кон врв
op12eh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2011
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај op12eh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 02:33
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Originally posted by Romeo Romeo напиша:

Eve normalno vo sajber svet i drugaruvanje normalno e da se javat i simpatii a ponekad i silna ljubov kon nekoja cura  . vo razgovor so drugi luge sme sedele i diskutirale vikaat : internet sudbinski ke te spoi , prepusti se na sudbinata neka te nosi , devojkite od internet bile idealni . I jas im kazav togas , drugari devojkite po internetot montiraat zborovi . Eve primer koga si na msn si komuniciras i cekas da ti pisi poraka curata taa 10 pati razmisluva sto da kazi (a ke ti kazi toa sto sakas da go slusne po moe ) istoto i od moja strana primer i se ide do idealna nekoja takva pretstava a ustvari celata rabota e farsa . ova e moe mislenje , sto velite vie ?

Порано(пред 4-5год) не бев воопшто искрена со луѓето што ги запознавав на нет...т.е...искрена бев...до онаа граница што ја имав зацртано ... кога некој ќе сакаше да ми навлезе во приватноста..почнував да ги избегнувам одговорите.

Девојките (а и момците) од нет се идеални...тие се такви какви што сме си ги замислиле во глава.
Запознав личност на интернет која што ги сруши сите мои ѕидови на приватноста ... ме соголе до гола кожа ... ме познава повеќе од сама себе. Не сите ги монтираат зборовите. Го кажувам тоа што го мислам...тоа што го сакам ... и знам дека нема да бидам погрешно разбрана. Не сум некоја лажна девојка ... не мислам 10 минути пред да одговорам ... отворена сум ... Не го шминкам она ЈАС...ЈАС е веќе откриено ... разбрано...сочувано во срцето и умот...
Зависи од личноста со која контактираме на нет... може баш таа личност да биде делчето што ни недостига..за да станеме...цели...

Браво за тебе.....
Кон врв
op12eh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2011
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај op12eh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 02:37
Originally posted by Astrid Astrid напиша:

На добро поставена сцена се наоѓаат и добри глумци.

bravo i za tebe.....
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 23:10
ne
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 09:30
 sho e sea i ekranive ke mora da gi bacuvame., ., ppffffffffffнамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 10:02
Jas pak bev naj protiv ovie raboti...

da zapoznaes nekoj preku internet....ili pa vrski bog da cuva...

i mi se sluci.........
mi pisuvase edno masko na fb..i slucajno vo grad se sretnavme....toj me pozna..
i koga go vidov љубов lepotaaaaaaaa...
i taka posle ne kazuvamсвиркање
ni trgna epten......мечтаење

za toa NEVER SAY NEVER........

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 10:11
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Jas pak bev naj protiv ovie raboti...

da zapoznaes nekoj preku internet....ili pa vrski bog da cuva...

i mi se sluci.........
mi pisuvase edno masko na fb..i slucajno vo grad se sretnavme....toj me pozna..
i koga go vidov љубов lepotaaaaaaaa...
i taka posle ne kazuvamсвиркање
ni trgna epten......мечтаење

za toa NEVER SAY NEVER........
трепкање...lelle my..големо%20гушкањеда
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 11:18
 wow moderna ., in., cool., be calm., cura ovaa nashava my., aj se shalam so sreka neka ti e i ushte podobro da se osekashголемо%20гушкањенамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 13:28
Originally posted by pajser pajser напиша:

wow moderna ., in., cool., be calm., cura ovaa nashava my., aj se shalam so sreka neka ti e i ushte podobro da se osekashголемо%20гушкањенамигнување

ami sega dali uste e so sreka ili ne,  ne e bitno....хи,%20хи...

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 13:36
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by pajser pajser напиша:

ami sega dali uste e so sreka ili ne,  ne e bitno....хи,%20хи...
Vazno deka bilo je lepo dok je trajalo!намигнувањеголема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 14:35
mmmmmmmmm da........љубов

epten....среќа

Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2011 во 15:05
Idealna e bidejki e od Internet,,,,i gi spojuva i stanuvaat cudaнамигнување
vivi
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 27>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.