|
Медиумите на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Мај.2011 во 10:52 |
Еве ви тема во која ќе може да се изјасниме за сите оние медиуми кои ВМРО ДПМНЕ ги стави под сопствената капа, и нивните пајташи во нив, од типот на ЛАТАС, МИРКА, МИЛЕНКО, ЈАНКО и останатите....
Начинот на кој тие ја презентираат состојбата во државава, и нивната наклонетост. Дали е тоа објективно или пристрасно новинарство? Дали се тоа изнудени дејствија од страна на ВМРО ДПМНЕ или улизување на самите медиуми или поедини личности во нив. Повелете изјаснете се.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site ovie isto rabotat za pari,milenko veke i steti na vmro-dpmne,janko ne e novinar,latas i mirka imaat strana zazemeno ama sepak ne se dojdeni do stepen ala a1.ne deka rabotat kako treba ama ne preterale kolku a1
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас на пример се изјаснувам за Бишевац, Чуму, Чадиковски, Секуловска и цел клан од А1.....
е тоа се неопределени новинари... самостојни без заземен став за било која партија ... бравос... се гордеам со нашите професионалци новинари...... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... Борјан Јовановски.....
за кого 25 Ноември е ден, по кој тој ќе остане
навистина запаметен како независен новинар ....
кога како разулавен јавно го повикуваше ...претседателот...
премиерот.... министерката... и кога се јави Иво да објасни
што се случува..овој го исклучи.........
Латас... единствениот новинар .... од кој се плашат
и Бранко и Рада ......
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja isto mislam ....tacno u pravo si druze....site so gi naborja....se neraalni ....ja favoriziraat vlasta i ja prestavuvaat premnogu rozeva situacijava........................
a ovie od A1 stvarno od prv do posleden se sto da ti kazam koj od koj porealen.....pa koa gi slusam mislam deka ziveam vo zimbave.....se prasuvam kako ne napravija A1 storiaj za ednata sijalca sto pregore odma stom ja stavija na mostot kaj SOK BANKA....od kade se nabaveni tolku nekvalitetni sijaliici.......mislam neznam kako mozat da nabavat sijalci odma sto pregoruvaat ejjjjjjjjjjjjjjjjjj aloooooooooooo kakva storija moze da napravat objektivnive novinari BISEVAC , MISEVAC .... i dr |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама тие се професионалци.....
нај паметни......нај умни...едни и единствени.. со еден збор кажано неповторливи..... и дај боже така да останат.... Срам ми е да ги слушам веке, од што толку лупаат глупости... |
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи постои тема за А1... Јас побарав мислење за лижавчињата на ВМРО....
Но по се изгледа не ви се чита за такви работи а? И измет да е од ВМРО да е само... браво бе... Зборете за тие што ги набројав, коментирајте за медиумите што го фаворизираат ВМРО а не за А1. За А1 има тема веќе. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uf...e kako ti napravi selekcija...a1 vo cii mediumi gi stavi |
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф, што да се каже за овие ликови... Овие се во пакет заедно со премиерот влезени во некој филм, кој искрено ме плаши.... Јас би ги пратила топтан само на една адреса... и толку, нема тука простор за коментирање за нешто друго, па ни за негативна критика. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Филмови колку сака човек Мајко мила имам дојам ко да се “ловат“ едни со други кој што прави Како вежбаат вмровците пред митинг (ВИДЕО)Сега да видиме што на ова ќе извади ВМРО на некој свој медиум |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве што ќе кажат дпмне на ова,а мислам дека им одговара ,море исто е само после 12-та секунда
http://www.youtube.com/watch?v=7MmdUNbwZlg&feature=related |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јампала работа-чим се ни е поделено.
|
|
Argon
Нов член Регистриран: 23.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne gledam nikakov qar da go imas LLatas so sebe. I toa so A1 ne znam zasto ko pravat, ne be ne kaj ke ja gledat lisjata zhenite, barem vo toa vreme ne ne vikat doma.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Читам и не ми се верува, зарем ни се поделени медиумите
Ама изгледа сега ќе има малку реперкусии за оние кои фалсификуваат рејтинзи Митовски од `ЦИА`: Ќе ги информираме Американска амбасада, ЕУ и ОБСЕ за фалсификуваната анкета |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |