|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 95> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не ,ама не ,ова не е време на ВМРО,тоа е идеологија,ова е време на дпмне, и уште полошо тоа се УДБАШИТЕ во најголема форма,тоа се оние служби кои после секои немири ги разбркуваат,а потоа преку мафијашки кругови се инфилтрираат во власта,а потоа.. се знае потоа пропаганда лага ,страв,напади и секој кој не е вреден за сопствено гледиште подлегнува на нивната матрица ,е тоа е дпмне,а уште полошо ако видиме само од каде потекнува нивниот газда,дафидак.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работава е не смееш да кажеш ништо за ДПМНЕ.... А ако кажеш се знае ЧОРБА МАКЕДОНЧЕ....или ти се лепи етикета дека си од СДСМ....
Тоа се вика опседнатост од СДСМ.... Сакаат да критикуваат, а не прифаќаат критика... Па примете критика, и да дебатираме... СДСМ беше грешеше плати си замина... Јас не ги сакам, нема да гласам за нив. Сега е ВМРО, јас коментирам за нив и ја напаѓам нивната работа... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И едните и другите се ситнат...раздружуваат...па пак здружуваат. Чудно како се активира и Љубчо. Уште почудно што и му скандирале. Уште да почнат пак да го викаат војводо.
Навистина човеков има харизма да привлече луге Тетовски дует против Груевски на некогашните противници Бранко и ЉубчоВМРО ти си наша судбина“, толпата народ со скандирања и овации и извикување на името на почесниот претседател, како што велеа, водени од желбата за ... Изменето од mamamd - 19.Мај.2011 во 23:04 |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете видиш имало сеуште луѓе по идеологија(празнотија за овие простори).
Инаку тоа е само искажано незадоволство,зашто политиката на грујо се знае што е идеолошката матрица на ВМРО никогаш ја немал и ќе ја нема тој е дојден од партијата на Циле(ДА),а неговите претци се бореле во ДАГ,тоа се комунистички грци,затоа и постарите му скандираат на Љубчо,знае да ги привлече,грујо сее само страв,а и 80-90% од ДПМНЕ,членовите немаат појма што е ВМРО,а најмалку македонска историја. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Diogen
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова лудило во кое „живееме“ мора да заврши што поскоро, оти вака веќе не оди. Убаво погоре е кажано - ситиот на гладниот не му верува.
Во Македонија има „партии“(кланови) кои се декларираат како демократски во статутите, а од демократија ни Д нема во пракса. Како ке каже овчарот (лидерот) така овците(партиските членови) блејат(зборуваат). Не е твое да мислиш, лидерот мисли, ти работиш за него-лепиш плакати, лаеш на митинзи,плукаш по противниците на газдата твој, а неговите гавази треба де те гледаат и да ти пишат оцена- и може ќе ти фрлат коска да глодаш- за леб треба погнасни работи работи да направиш.... Ако овие останат на власт (не дај боже), крајот веќе се гледа- повеќе од 30% живеат во сиромаштија, стопанството беше на колена, сега се струполува како мртовец, само админстрацијата работи турбо-дури има потреба од уште заслужни партиски војници кои треба да си ја добијат наградата- да земаат плата без работа. Ама веќе пари нема од каде, оти го удавија стопанството, се зајмија во странство, долгот достаса за враќање, ама администрација не прави пари , само троши... Брзо ќе дојде денот кога оваа трула структура ќе се изеде сама себе од внатре, кога и пртиските војници ќе нема да можат плата да земат... Дури тогаш ќе видат какви овци биле.... Ама македонче не мисли така, си вели, дај да грабнам што може денес, а утре здравје.... Алооо, мислите ли вие на своите деца, што ќе им оставиме во наследство? Треба ли да им оставиме мизерија и долгови, или да им изградиме нормална иднина? Народе разбуди се, сонот е убав, ама јавето ќе ти биде полошо од кошмар.....
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што се чудиш? оваа дебилна постава на ВМРОто и онаа истрошена СДСМ таканаречена опозиција успеаја да рехабилитираат и да го вратат од мртвите човекот кој е државјанин на една наша соседна држава а кој сега ќе им откине добар дел од гласачкото тело и со самиот податок дека Љубчо пак ќе се кандидира и има луѓе кои аплаудираат,врескаат-Напред Војводо и ќе го дадат својот глас за него јасно треба да ни е до кое дереџе сме дошле да гласаш за човек кој си сменил државјанство и кој се декларира и чувствува како бугарин за мене се граничи со лудило но можеби само мене ми е чудно пола народ има бугарско државјанство |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo edno znam deka nekoj tamu nekade veke se znae., koj kade i vo koj period ., samo narodecov ni nauchenod minatoto na samovadenje na ochite si., pa i tuka na forumov se ipokaravme i podelivme ., wow ama demokratija demek site mislime so svoja glava i sme najpametni.,
zarem ne gledate shto se sluchuva po svetov ., ta celi drzhavi ili gi ima ili gi nema si igraat so niv ., a nie tuka najvazhnita na svet ken si kroime sudbina ., koga veke odnapred nekoj ni ja skroil kapata ., tolku od mene ., abe glup choek sho da praish aj pozdrav |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие од СДСМ...во состојба се и со ѓаволот да се здружат...
само да дојдат на власт.....
Толку злоба..таква омраза...таков гнев .... ниту имало
ниту ке има кај ВМРО - ДПМНЕ......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mnogu popametno zvuchish koga so drugo se zanimavash, ....barem ti ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Брза.... мала промена не е на одмет...
едно искуство ...плус ......
Може не звучам многу паметно..ама ете го подржувам
ВМРО ...заедно со Груевски .... Јавно...Јасно ...и не многу Гласно .....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubavo e toa ,samo...nemoj na glas,...zashto ispagjash smeshna,...barem vo ochite na onie shto ne se vmroovci !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na strana od SDSM i VMRO... statistikite pokazhaa deka skoro polovina od naselenieto nema da glasa na ovie izbori.
E sega onoa shto mi padna vo ochi, koga gi prashale zoshto nema da glasaat 10% izjavile oti taka kje postapat bidejki minatiot pat partijata za koja glasale ne gi vrabotila. Aman be lugje, zarem za toa glasate ??? Kako nagrada za prakticiranje na vasheto gragjansko pravo barate da bidete vraboteni od partijata na koja ste go dale svojot glas ??? Koga ednash kje razberete deka partiite i drzhavata ne se vo biznis na vrabotuvanje tuku vo sozdavanje uslovi vo drzhavata za domashno i stransko investiranje, a so toa i na vrabotuvanjeto. Pusto tursko... ne me chudi shto i eden vodach na novokomponirana partija na izborive izvikuva parola "Sloboda ili smrt". Nie s'e ushte zhiveeme vo nekoj nepostoechni svet od pred 200-300 godini. I posle drugite vo svetot se chudele i ne mozhele da ne razberat... Abe ne mozheme nie da gi razbereme onie koi se otideni nekolku stoletija ponapred od nas. I ne mozheme i ne sakame. Ubavo ni e i ovaka, kako shto se zhalime deka ne ni e ubavo. Barem vaka sme naviknati na ovoj zhivot i ne mora da se menuvame, adaptirame i uchime neshto novo. Oti toa ni e najteshko, a vaka ni e najlesno. Изменето од Messenger - 20.Мај.2011 во 16:49 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ако де.... што има лошо во тоа....
баш ми е мило што ќе ги насмејам оние што не се Вмровци...
поточно повеќе Сдсмовците .....!
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |