IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Двокатни автобуси
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Двокатни автобуси

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 79>
Автор
Порака
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 01:09
нема врска тоа, еве јас, признавам, овие автобуси ми се убави на изглед, ама автобуси се, не се уметност, туку јавен превоз, така да убавината е последна работа на која треба да се мисли
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 12:39
ма тоа дека со новите ќе се намали калабалакот по автобуските станици..е чиста утопија.
треба,по мое да се реорганизира цел систем и сите линии со се автобуси.
и илјада да има,без шема и без ред на возење..џабе е се.

зошто жолтата лента не функционира..тоа цајканите знаат ли дека уште стои....?погледнете како тоа функционира ...каде што има ред и закон.

зарем таму нема некој паметен со џип да си вози по лентата на бусовите..ама не сме!.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 19:32
Море човеци, што се тревожете толку? Купени се реизовите, какви се такви се, ако сакате возете се, ако не имате избор да одите со кола, пешки, со точок, на магаре, со којн ако сте побогати и сл.
голема%20насмевка
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2011 во 00:01
Originally posted by Polar Bear Polar Bear напиша:

Море човеци, што се тревожете толку? Купени се реизовите, какви се такви се, ако сакате возете се, ако не имате избор да одите со кола, пешки, со точок, на магаре, со којн ако сте побогати и сл.
голема%20насмевка
кола немам, точак немам а магарето е за во село среќа
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2011 во 05:40

голема%20насмевка

дададада
да
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2011 во 23:47

голема%20насмевка
ti be,...a i nekoj tvoj komshija tuka,...simni se ''dole''...pa dojdi soli pamet...togash!

iako...tvoevo mi ''zvuchi''ironichno...poznavajki'' te od porano...ama , smeshen mi e ovoj tvojov ''burazer''koj shto te afirmira........смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Април.2011 во 01:14
Originally posted by brza brza напиша:

голема%20насмевка
ti be,...a i nekoj tvoj komshija tuka,...simni se ''dole''...pa dojdi soli pamet...togash!

iako...tvoevo mi ''zvuchi''ironichno...poznavajki'' te od porano...ama , smeshen mi e ovoj tvojov ''burazer''koj shto te afirmira........смеење

На шала или на с‘ј, иронично или не, ниту сум јас „горе“, ниту сте вие во МК „доле“. На некој му било дадено правото да донесе одлука, тој ја донел, купил тоа што купил и нема што да се коментира до бесвест. На кој му се свиѓа, нека се вози, а ако на некој толку му се гади, не мора да се вози, може да избере едно од погорните превозни средства. Некои од нив сеуште пасеа во Карпош 4 и Аеродром кога последен пат бев во Скопје. Оседлајте браќа, па јуриш на плоштад со коњ, придружете им се на Гоце, Даме и Аце. И онака таму недостига младата партизанка на коњ. Чуууункш!

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Орка Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2008
Поени: 44580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Орка Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 23:48
Додека не не тераат на сила да се возиме во нив и да ги импресионираме сите воодушевени од нив ОК ми е...или сеедно и така на нашата линија нема ни Н од нови автобуси.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 00:01
Originally posted by Орка Орка напиша:

Додека не не тераат на сила да се возиме во нив и да ги импресионираме сите воодушевени од нив ОК ми е...или сеедно и така на нашата линија нема ни Н од нови автобуси.
не не, не си разбрал убаво, кој не ги сака, нека не се вози во нив, наменети се само за луѓето што ги обожаваат намигнување
а другите, нека се снајдат, пеш, или можеби на магаре...

Изменето од zabegan - 22.Мај.2011 во 01:52
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 00:14
ne znam dali na dvokatniot mu fali neshto ama,...na ednokatnite vekje pochna da im fali,
....na eden  vekje mu''padnalo'' ona kopcheto na shipkata za drzenje, za signaliziranje na shoferot da otvori vrata.изненадување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 00:19
Originally posted by brza brza напиша:

ne znam dali na dvokatniot mu fali neshto ama,...na ednokatnite vekje pochna da im fali,
....na eden  vekje mu''padnalo'' ona kopcheto na shipkata za drzenje, za signaliziranje na shoferot da otvori vrata.изненадување
тоа копче беше жртва на вандализам, за жал, сеуште живее стока кај нас
ама сепак механиката на автобусот нема врска со вандализам, ама веќе почна да се истрошува како да се работи за оние старите автобуси од Санос
значи не ми се верува, и овие автобуси ги поддржував за на крај и тие да ме разочараат! па има ли нешто добро во оваа држава? изненадување

Изменето од zabegan - 20.Мај.2011 во 19:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 00:23
pa,...ne ni pomisliv deka samo padnalo....намигнување

...a, i prmetiv isto taka deka edne shtraf koj drzi dva drzacha, pochnal da se ...odvrtuva,....изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 01:03
aaahahahaha,..znachi makedoncive shto ne gi biva za nishto...ne gi biva!тага

...bash se prashuvav, koga ke vidam nekoj invalid da saka da se povozi so avtobusive novi ,..i deneska mi se ispolni ''zelbata'':

...znachi ,...djabe tosho se prcheshe deka , ete, i nashive avtobusi bile prilagodeni za invaklidite vo kolichki,...( kako i sekade vo svetot ) ama,...

...ama,...koga vidov kako izleze invalidot od avtobusot,...

...po koj znae koj pat mi se dokaza deka od makedonskiov narod( ili ,bogzna koj e vekjeзбунетост)...nema poprost!!

...djabe i rampi ,..djabe platformi,..koga chovekot vo kolichka ,...ne znam kako vlegol ama,

..izleze nadvor od avtobusot,  digajki go tri-chetvorica ...so se kolichkata !

...arno vika princesata,..sram da te fati od ovoj narod!!газење%20од%20смеење

Кон врв
prilepcanec pp Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јануари.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај prilepcanec pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2011 во 01:40
a starite bea poubavi???alooooo ne se glupirajte be?starite kanti i krntiii gi sakate be luge?tamu imase uslovi za site pa i za invalidite???abre aman.do koga i kade vodi ova ludilo.pa ako nestoto e dobro toa e dobro.ama vmro gi kupi i mora da se kritikuvaat .mizerno
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 79>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.