|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 79> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нема врска тоа, еве јас, признавам, овие автобуси ми се убави на изглед, ама автобуси се, не се уметност, туку јавен превоз, така да убавината е последна работа на која треба да се мисли
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма тоа дека со новите ќе се намали калабалакот по автобуските станици..е чиста утопија.
треба,по мое да се реорганизира цел систем и сите линии со се автобуси. и илјада да има,без шема и без ред на возење..џабе е се. зошто жолтата лента не функционира..тоа цајканите знаат ли дека уште стои....?погледнете како тоа функционира ...каде што има ред и закон. зарем таму нема некој паметен со џип да си вози по лентата на бусовите..ама не сме!. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море човеци, што се тревожете толку? Купени се реизовите, какви се такви се, ако сакате возете се, ако не имате избор да одите со кола, пешки, со точок, на магаре, со којн ако сте побогати и сл.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iako...tvoevo mi ''zvuchi''ironichno...poznavajki'' te od porano...ama , smeshen mi e ovoj tvojov ''burazer''koj shto te afirmira........
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На шала или на с‘ј, иронично или не, ниту сум јас „горе“, ниту сте вие во МК „доле“. На некој му било дадено правото да донесе одлука, тој ја донел, купил тоа што купил и нема што да се коментира до бесвест. На кој му се свиѓа, нека се вози, а ако на некој толку му се гади, не мора да се вози, може да избере едно од погорните превозни средства. Некои од нив сеуште пасеа во Карпош 4 и Аеродром кога последен пат бев во Скопје. Оседлајте браќа, па јуриш на плоштад со коњ, придружете им се на Гоце, Даме и Аце. И онака таму недостига младата партизанка на коњ. Чуууункш!
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Додека не не тераат на сила да се возиме во нив и да ги импресионираме сите воодушевени од нив ОК ми е...или сеедно и така на нашата линија нема ни Н од нови автобуси.
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а другите, нека се снајдат, пеш, или можеби на магаре... Изменето од zabegan - 22.Мај.2011 во 01:52 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam dali na dvokatniot mu fali neshto ama,...na ednokatnite vekje pochna da im fali,
....na eden vekje mu''padnalo'' ona kopcheto na shipkata za drzenje, za signaliziranje na shoferot da otvori vrata.
|
||
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама сепак механиката на автобусот нема врска со вандализам, ама веќе почна да се истрошува како да се работи за оние старите автобуси од Санос значи не ми се верува, и овие автобуси ги поддржував за на крај и тие да ме разочараат! па има ли нешто добро во оваа држава? Изменето од zabegan - 20.Мај.2011 во 19:39 |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,...ne ni pomisliv deka samo padnalo....
...a, i prmetiv isto taka deka edne shtraf koj drzi dva drzacha, pochnal da se ...odvrtuva,....
|
||
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aaahahahaha,..znachi makedoncive shto ne gi biva za nishto...ne gi biva!
...bash se prashuvav, koga ke vidam nekoj invalid da saka da se povozi so avtobusive novi ,..i deneska mi se ispolni ''zelbata'':
...znachi ,...djabe tosho se prcheshe deka , ete, i nashive avtobusi bile prilagodeni za invaklidite vo kolichki,...( kako i sekade vo svetot ) ama,...
...ama,...koga vidov kako izleze invalidot od avtobusot,...
...po koj znae koj pat mi se dokaza deka od makedonskiov narod( ili ,bogzna koj e vekje)...nema poprost!!
...djabe i rampi ,..djabe platformi,..koga chovekot vo kolichka ,...ne znam kako vlegol ama,
..izleze nadvor od avtobusot, digajki go tri-chetvorica ...so se kolichkata !
...arno vika princesata,..sram da te fati od ovoj narod!!
|
||
||
prilepcanec pp
Група Регистриран: 24.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a starite bea poubavi???alooooo ne se glupirajte be?starite kanti i krntiii gi sakate be luge?tamu imase uslovi za site pa i za invalidite???abre aman.do koga i kade vodi ova ludilo.pa ako nestoto e dobro toa e dobro.ama vmro gi kupi i mora da se kritikuvaat .mizerno
|
||
Внеси реплика | страница <1 5152535455 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |