IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - otvaranje na izlozba na fotografii
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

otvaranje na izlozba na fotografii

Внеси реплика Внеси реплика
Автор
Порака
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: otvaranje na izlozba na fotografii
    Испратена: 18.Мај.2011 во 01:24
kaj se zaletaaaaa? si vikas "ej izlozba, super, ke idam da me vidat"??! :))
jok...

eve edno klipce so fotografii od kulturno otvaranje na izlozba, na koja lugeto vsushnost doshle da gi poglednat/komentiraat izlozenite fotografii :)
neverovatno! :) kaj nas seuste nevideno

http://www.artofphotographyshow.com/reception_2010_flv.html

'srk' dodeka moderatorot ne ja vmetne temava vo taa pogore!
Кон врв
kostovigor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 139
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kostovigor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:18
Не знам каде го гледаш тоа што го пишуваш на видеово.
Видеово ми е обично видео од отварање на изложба, чисто документирано. Немој да ми кажеш дека фотогафираните лица со јадење во рака се "покултурни" од нас. Секаде е исто.
Кон врв
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 19:05
...убаво скоцкано, може да се научи понешто
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
Кон врв
KoKi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KoKi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 19:44
ne mozam da kazam dali se pokulturni ili ne
od prilozenoto se dobiva vpecatok deka celata manifestacija e na visoko nivo... kulturno, cisto... isto i lugeto koi dosle da ja posetat, a ne da jadat

koga sme kaj jadenjeto, seriozni fotografi (vo stranstvo) za fotosesii najmuvaat ketering sluzbi za vo studio! toa ne znaci deka modelot odi tamu za da jade :)

a linkov go pustiv zatoa sto mi se vide ubavo, seuste ne sum posetil izlozba vo stranstvo...
Кон врв
Bob Rock Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2006
Поени: 188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bob Rock Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 21:26
Originally posted by KoKi KoKi напиша:

kaj se zaletaaaaa? si vikas "ej izlozba, super, ke idam da me vidat"??! :))
jok...

eve edno klipce so fotografii od kulturno otvaranje na izlozba, na koja lugeto vsushnost doshle da gi poglednat/komentiraat izlozenite fotografii :)
neverovatno! :) kaj nas seuste nevideno

http://www.artofphotographyshow.com/reception_2010_flv.html

'srk' dodeka moderatorot ne ja vmetne temava vo taa pogore!
Ubava sala, ubavo osvetlena, ubavi formati ... grdi lugje, grdi forografii, kapaci za bonjbonjeri ... ushlagirana izlozba..ovaj, VIP izlozba
_______
Niz mojot zivot pominuvaat mnogu budali-samo jas ostanuvam
_______
Zdenko
Кон врв
procokal Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Февруари.2011
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај procokal Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 00:27
Snobizam.
Кон врв
branko_k Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2007
Поени: 682
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај branko_k Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 15:44
Originally posted by kostovigor kostovigor напиша:

Не знам каде го гледаш тоа што го пишуваш на видеово.
Видеово ми е обично видео од отварање на изложба, чисто документирано. Немој да ми кажеш дека фотогафираните лица со јадење во рака се "покултурни" од нас. Секаде е исто.

ммм, исто како на елема и дмф изложбите. плазење
Кон врв
Gordan F. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Мај.2011
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gordan F. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 19:13
tolku im sece na tie DMF, kolku sto ocigledno i tebe ti sece...jebg, frustracii... http://www.youtube.com/watch?v=0bF7f6A_IcQ

Изменето од Gordan F. - 19.Мај.2011 во 19:19
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,191 секунди.