IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Бранко Црвенковски - Никола Груевски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бранко Црвенковски - Никола Груевски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 51>
Прашање: На кого повеке му верувате и чии постапки ги оправдувате?
Одговор Гласови Статистика
77 [46,95%]
87 [53,05%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:09

[/QUOTE]
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Демантирај ме ако Бранко не го спомнува Груевскизбунетост - цело времеи сепак Бранко НЕ Е НОСИТЕЛ, ниту кандидат на било која листа затоа нема што со него да се оди на ДУЕЛ..Дуел може да бара Радмила....ајде сега јас да побарам дуел со некој....од нигде никаден...оти така сакам......е нема..мора да си го научи местото, нели Радмила се кандитира за премиер, таа треба да си каже што има......или па сега БЦ и е портпарол...?За што е Радмила носител на листата.........??????? не ми е јасно...

Да не те демантирам , да се сложиме дека го споменува цело време.
Бранко е претседател на најголема опозициона партија и како шо сам кажа на митингот дека имаат конкретно за шо да дебатираат. Вие можете да измислите иљадници причини зошто Никола да не излезе на дебата НО нема таков Македонец кој не е свесен дека Никола се плаши од Бранко со мала разлика дека оние кои се објетивни можат наглас да го кажат тоа.
За Никола , Бранкко не е достоен соговорник како шо не е и Шеќеринска нути Љубе ниту Љубчо....никој , за него едноставно Јанко и Миленко се луѓе на место.

Како шо веќе реков....СМЕШНИ СТЕ...подобро свртете ја главата и не разговарјте за ова , едноставно немате здрав аргумент.

Изменето од zenmaster - 18.Мај.2011 во 14:10
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:13
Ајде да бидеме искрени и да не се лажеме среќа
Да мислеше тимот на Груевски дека ќе добие поени на дуелот, ќе го прифатеше веднаш оти тоа е целта на секоја партија која оди на избори-победа. Тие знаат дека Грујо ќе изгуби на дуел, и тоа е единствената причина зошто се избегнува дуел.
ВМРО направија толку мизерни работи низ годиниве, последната е уцената на македонскиот граѓанин за да гласа за нив, па мислите дека нив им е битно дали вреди со некој да се зборува или не, па што го одбиваат дуелот? Не. Туку, знаат дека ќе изгубат, и тоа е тоа.

Изговорите се како за дечиња од детска градинка, во стилот, не го играме него оти он беше лош.
Ниедна нормална демократија во светот не си дозволила ваков луксуз премиерот да избегнува дуели, камоли да го мафта народот со вакви изговори.
А јас имам право како граѓанин, како и половина народ, да го слушнам оној кој ми е лидер и кој ме претставува во светот, на еден од најдемократските настани, а тоа е соочување со противникот. И тоа право е бесмислено да ми го оспорува цела политичка партија, која претендира да е демократска и транспарентна.

Оние кои толку од срце го бранат Груевски,се надевам дека во годиниве што доаѓаат нема да се разочараат од него. Оти еднаш, порано или подоцна, времето е мерило за нештата, и со реалноста мораме сите да се соочиме. Жал ми е всушност што сме народ кој знае и може со срце да се внесе во нешто, а секогаш во погрешните работи го вложуваме срцето.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:14
Мене ми се смешни тие што се уште го идеализираат БЦ......

и баш ми е мило што Груевски не излегува со него на дуел.....Му се восхитувам на премиерот........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

А аргументирање и празни муабети на тв не ни се потребни.....
ја знаеш онаа старата...од празна тиква семки не се збираат....
така да од Бц кажано е се...голема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:18

Мене ми се смешни тие што се уште го идеализираат БЦ......и баш ми е мило што Груевски не излегува со него на дуел.....Му се восхитувам на премиерот........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка А аргументирање и празни муабети на тв не ни се потребни.....ја знаеш онаа старата...од празна тиква семки не се збираат....така да од Бц кажано е се...голема%20насмевка

Мило ми е шо јас не сум ти смешен , јас не го идеализирам Бранко. Јас се трудам да ти го покажам тоа за кое ти не си во состојба да го видиш или несакаш да го видиш.
Тебе ти е мило оти Груевски нема да излезе на дуел оти ако го направи спротивното дури тогаш ќе сватиш колку си била погрешно насочена во восхитувањата.
Впрочем од еден час муабет колку човек може да биде зијан?
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:21
Кали, нели гледаш дека нема ниеден контра аргумент... едноставно како слеп за стап, Грујо па Грујо, Вмро па Вмро, а да ги прашаш зошто пак ќе ти го одговорат истото, зашто контра аргументи не постојат и се збори од инает, и намерно да се провоцира...
Тој што е прав и има аргумент, ќе го изнесе, а ако го нападнеш на права душа очи ќе ти ископа... Но очигледно нешто није као што треба у држави Данска.....
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:22
Целосно се согласувам со зенмастер.... 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:26
Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Мене ми се смешни тие што се уште го идеализираат БЦ......и баш ми е мило што Груевски не излегува со него на дуел.....Му се восхитувам на премиерот........голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка А аргументирање и празни муабети на тв не ни се потребни.....ја знаеш онаа старата...од празна тиква семки не се збираат....така да од Бц кажано е се...голема%20насмевка

Мило ми е шо јас не сум ти смешен , јас не го идеализирам Бранко. Јас се трудам да ти го покажам тоа за кое ти не си во состојба да го видиш или несакаш да го видиш.
Тебе ти е мило оти Груевски нема да излезе на дуел оти ако го направи спротивното дури тогаш ќе сватиш колку си била погрешно насочена во восхитувањата.
Впрочем од еден час муабет колку човек може да биде зијан?

Мило ми е што не излегува на дуел баш дека БЦ бара..голема%20насмевка
Оти нема се како што ќе му текне на Бранко, сакам избори - несакам избори, сакам дуел па не сакам дуел, па сакам да го ослободат Рамковски па не сакам да го ослободат Рамковски, па сакам во собрание па не сакам во собрание..како прво оделение да е..
....Е па сега извини....нема...голема%20насмевка
Ако веќе сме објективни ќе признаеш дека е така, и дека БЦ претера со неговите барања...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:32
Какво барање бре ?
Во секое развиено здраво демократско општество ТВ дебата пред избори е задолжителност.
На вас патриотите треба да ви биде жал оти ја уназадувате демократијата поради вашата суета и омраза кон се она што претставува опасност за вашето богатење.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:37

Какво барање бре ?
Во секое развиено здраво демократско општество ТВ дебата пред избори е задолжителност.
На вас патриотите треба да ви биде жал оти ја уназадувате демократијата поради вашата суета и омраза кон се она што претставува опасност за вашето богатење.

Демократијата ја уназади баш Бранко....

не е достоен соговорник......да

и на вас неопределените толку ли ви е интересно што “ново“ има да каже Бранко........збунетост

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:39
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Кали, нели гледаш дека нема ниеден контра аргумент... едноставно како слеп за стап, Грујо па Грујо, Вмро па Вмро, а да ги прашаш зошто пак ќе ти го одговорат истото, зашто контра аргументи не постојат и се збори од инает, и намерно да се провоцира...
Тој што е прав и има аргумент, ќе го изнесе, а ако го нападнеш на права душа очи ќе ти ископа... Но очигледно нешто није као што треба у држави Данска.....

Какво барање бре ?

и на вас неопределените толку ли ви е интересно што “ново“ има да каже Бранко........збунетост

Се докажува горе напишаното....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:43

Какво барање бре ?

Се докажува горе напишаното....

Скрос истиот муабет и јас би го кажала за вас...да
за секој контра аргумент сте слепи и глуви....
што да се збори повеќе.....

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:46
голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

А бе Мај, не сме во кино па да ни биде нешто ’’интересно“ или не!!! голема%20насмевка
Ама што викаш, изгледа некој државава така ја доживува....како театар голема%20насмевка

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

ВМРО-вците имаат друга тактика....они се КОНТРАШИ голема%20насмевка
Нема кај нив објаснување ни агрументи....ако ги приметиш, секогаш кога опозицијата ќе обвини за нешто, тие не се правдаат, ни објаснуваат...неееее, не се замараат они со тоа...они одат одма КОНТРА..’’А Бранко, тогаш и тогаш, што направи? А? А?’’.
Е тоа го прават ВМРО.
Во овие 5 години, јас не сум ги чула
да дадат еден единствен одговор за нешто. Само контра обвинувања.
Она Отчетот е живи смешки за наивен народ, со право го разнесуваат со камионите за ѓубре по Скопје....

Изменето од Kali - 18.Мај.2011 во 14:49
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:46
Само заборави аргументот да ни го кажеш .

За My Way

Изменето од zenmaster - 18.Мај.2011 во 14:46
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2011 во 14:46
јас не сакам БЦ да ми ја скрати платата,за да му даде на некого повеќе....
најниската ќе била 9000 денари!ма немој...како ти текна сега..кај беше порано..?
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.