![]() |
|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Автор | |
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 27.Јуни.2006 во 13:08 |
dali mislite deka vo momentov ima mnogu luge koi se prtetstavuvaat kako rokeri ili metalci ama znaet samo edna pesna od G`N`R (dont cry)
i samo edna metal pesna Fear of the dark?????
Изменето од anastea - 25.Јуни.2008 во 15:58 |
|
I`m back in the game
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neznam dali gi ima tolku.......
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
...ги имат...и то галони...тони...и сите екстремно големи мерни единици...
али позерчиња ко позерчиња...ќе им се смачит да се рокерчиња или металчиња...модата е таква сеа...со модата и тие ќе се исчистет...се надеваме...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
epa bravo....
LONG LIVE ROCK&ROLL |
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Ma nek gi imat.. i pozeri i nepozeri kakvi bilo nek se malce neka zalichit gradov.. edno vreme (pa, do zimata negde) Ohrid beshe gradot na Kremojte |
|
мариниште
|
|
![]() |
|
*psycho* ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
da se nadevame deka e do modata samo zosto ne podnesuvam pozeri fekeri i ligusi sto se zanesuvaat mnogu ![]() ![]() Изменето од *psycho* - 08.Јули.2006 во 00:01 |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
cuj psycho moze edna balada gleam ti si po muzikava
|
|
![]() |
|
*psycho* ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 71 |
sto pa bash balada?
![]() |
|
![]() |
|
pa taka mi dojde nesto a baska rok baladite se dokazano najdobri
|
|
![]() |
|
Ne sum rspolozena za balada drugo slusam sea Cradle of filth-Mannequin ke mi se prudruzis ili ti poveke sakash rock?
|
|
![]() |
|
Inace jas slusam i rok i metal ali mnogu povekje metal, aj mene pesnata mi zavrshi pa ako ti e merak ke si putime nekoja balada samo kazi od koj bend?
|
|
![]() |
|
"smouk on d voter" ne znam bas da ti napisam na angliski ali valjda me razbiras na sto mislam
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa ja taka znam ali nema veze ti pustija da ja cueme vo barov
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |