|
Проблем со рутер... помош! |
Внеси реплика |
Автор | |
Holi-doli
Нов член Регистриран: 13.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Мај.2011 во 15:27 |
Eve veke 2 meseca kako imam ruter i cesto mi se slucuva da nemam konekcija i se dodeka ne go isklucam od struja ruterot nema sansi da se opravi.Ako moze nekoj da mi pomogne da mi kaze sto e problemot i kako da go resam bi vi bila mnogu blagodarna
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ruterot pod miska i pravo tamu kaj sto si go kupila...I plesni mu go od glava na prodavacot...
Ili pitoma varijanta...Ako si go kupila znaci imas garancija, ako si go dobila dzabe kupi si nov... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napraj mu reset otpozadi bi trebalo da ima dupce i so igla butni tamu i koga ke osetis deka neso naprailo ck togas izvadija iglata i pocekaj da se zapalat site sijalicki i ako toa ne biva javi se da go prijavis defektot zaso moze linijata da ti e zeznata
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Holi-doli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gonzo ruterot brat mi mi go kupi preko amazon taka da toa ne biva
Fear kako mislsi linijata zeznata auuu znaci nema lek ke mora da go isklucuvam steta a bas se izraduvav deka ke ima nekoj spas Sepak fala na sovetite ke probam sega so resetiranje pa ke vidam sto ke bide |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i so bidna i ako ti e zeznata linijata moze da se opravi a ne da se isklucuva odma crni misli ti nadojdoa
|
|
|
|
Holi-doli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto ne bidna vcera go resetirav i deneska pak istoto ali ke probam nesto drugo prvo koga ke go vklucam ke napravam Disconnect pa povtorno Connect i ke vidam koj znae mozebi ke uspee ako imate drug predlog pisite slobodno dobro ke mi dojde sekoja pomos
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i mene vo pochetokot , nekoe vreme mi raboteshe, ama posle pochna da me dupi i ..na kraj dignav race od nego i si kyupiv,
...5 metri kabel ,
...i sega nemam gajle,...osven shto pazam da ne se sopne nekoj od nego !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Holi-doli,провери ја инсталацијата,дали добро се вклучени каблите.
Го имавме истиот проблем и викнавме луѓе од телеком ги средиа каблите и сега е ок. |
|
Holi-doli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala na site izgleda deka go srediv so ona Disconnect i Connect pri sekoe vklucuvanje ako me razbirate .Barem ja mislam deka go srediv zatoa sto veke 2 dena e OK pa za ponataka ke vidime
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова и мене ми се има случувано со еден рутер порано и на крај ми ску**и. На секое уклучување на писито ќе треба да го конектираш рутерот. |
|
Holi-doli
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pavaroti eve i ja se macam taka ti kako go resi problemot isto so conectiranje na sekoe vklucuvanje ili...!??
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
o boze ako nemozes nov ruter pojdi kupi si na staro okolu 500den se i resen problem so tolku se napinjate
|
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |