|
ЕВРОСОНГ 2011 |
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Автор | |
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ima vrska muzikata so politikata be mindy, so ima vrska odenjeto na more vo grcija so politikata, lesno ti e tebe...... |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zek....dino bese najdobar....sepak
|
|
vivi
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...за кого гласаш Три гласа, ај барем песната да им вредеше нешто... А победничката песна лигава и досадна, од тука до Азербејџан... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најкрш евровизија до сега..катастрофа
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќути, ако победеа оние ирските машки кокошки, дефинитивно ќе се откажев од гледање Евросонг, за век и веков... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОЈ ФАВОРИТ...
Се надевам дека и следната година ќе ја претставува Германија.
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најшармантното суштество кое се појавило на Евровизија...
Има некој посебен нео - шарм...
Мислам дека најголеми хитови оваа година ќе бидат песните на Босна и на Ирска иако не победија... Изменето од LiDivio - 15.Мај.2011 во 11:05 |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а зошто не се откажеме од ретардацијата наречена евровизија како цивилизирани луѓе, барем додека од неа не се оформи асален културен фестивал, а не некое циркуз фрик шоу и згора на тоа голема доза политика
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаеш ли зошто се изнервирав ? Цело време македонците ( голем дел ) зборат дека не можат да ги трпат грците како народ , дека не ги сакаат, и само некои епитети у стилот педери биле, ова она.... Е сега, ке дојде време за некоја манифестација и одма Македонија дава поддршка на Грција и на некој начин им го лижи газот на грците, им се умилкува Абе тоа страшно ме нервира. Дали е свесен нашиов народ што прави ????? Кога веќе не можеш да поднесуваш некого како нација, па стави на игнор човече Значи цело време и по весници и насекаде по медиуми ќе се коментира контра Грција , па дури цело време ќе се пишува НАШИОТ ЈУЖЕН СОСЕД наместо името на државата, а сега одма поддршка ???? Стварно сум оффтопик , тука се збори за музика , но сепак коментаров ми е генерално за тоа колку ние се „почитуваме и сакаме„ едни со други. И да знаеш не ми е лесно мене, цело време се живцирам зошто Мк не е во ЕУ, живците си ги кинам , најискрено ти кажувам. |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да се надоврзам
Па со самото тоа што не ги сакаат и не сакат да ги видат и чујат ја негираат и нивната музика. |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mindy,
ne se nerviraj, skodi na zdravje, i onaka na temava nema mesto za politika. Me razocara Dino, so negoviot izbor da pee na angliski, tolku da ne se pocituva sopstveniot jazik toa e neverovatno. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас свртив вчера и бам нашиот јужен сосед (минди не се нервирај само) го начекав..... и си реков ту да тибам среќата и си свртив друго нешто и се заборајв ама арно ми текна на крајот да свртам пак на MTV со цел да ги слушнам рефрените на кратко ама задоцнив - ги начекав азербејџанците ко ги прогласуваа и ја слушнав само нивната песна
ни прва ни втора вечер фатив ама ми е гајле циркузот го пропуштив.... |
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Батали шармот, песната оваа година им беше сра*е Изменето од Schatzii - 16.Мај.2011 во 11:46 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |