|
Повредени од неверство??? |
Внеси реплика | страница <1 456 |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posle e**nje nema kaenje ....
Baranje na opravduvanja nema da ja popravi situacijata ..... ako po patot se izgubis sebesi kako ocekuvas da ne go izgubis mazot?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама јбг, што е тоа е.... Гарантирам дека секогаш има решение Помош не барај... колку повеќе му алармираш за помош - толку повеќе ќе му стануваш досадна (проверено). Батали ги сите тие глупости за како сега изгледаш. Сигурен сум дека уште во тебе се крие (барем дел) од таа згодната , дотерана жена што знае да ги занесе сите околу себе. Првин ќе си припремиш терен со тоа што малку и ти ќе го игнорираш. Сам ќе пројави воља за разговор. Немора да легниш со друг за да му текни на тебе, доволно е да не си дома кога ќе се врати од работа (па макар да излезиш сосе детето со некоја пријателка).... Ако изневериш , само можеш да направиш милион компликации од кои ќе страда само детето ... Гарантирам дека си доволно лукава за да ја држиш оваа ситуација под контрола и да се справиш со сето.... Само не се помирувај со статусот „домаќинка“ и се ќе биде ОК поздрав |
|
Внеси реплика | страница <1 456 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |