|
Крај на светот на 10 Септември !!!!! |
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Автор | ||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
201 euro... za stanot...
|
||
Incredible Blue
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лицитација?
Давам двојно од Марко,не верувам ни јас во ''судниот'' ден. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj majkata ste go utnale datumot ta neli ke beshe na 5-ti juni., ili 7-juni
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vojnicite sekogash predviduvale deka eden den kje dozhiveat skusuvanje na vojniot rok, k*rvite deka kje bidat proglaseni za svetici i apokalipticharite deka Svetov kje bide unishten...
... eden den. I zhiveenjeto SEGA postojano go gubat vo nepostoechkoto utre koe navodno kje doshlo eden den... i toa tokmu togash koga tie kje bidat zhivi. Zatoa zasluzhile da im se kupat avtomobilite i stanovite za 50 evra. Tokmu toa ke gi napravi srekjni! Изменето од Messenger - 11.Мај.2011 во 12:59 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajnstajnovata fizika e preterano glupa za da mozhe kraj na svetot da ni priushti >> E = WC^2 >> Lostot Eden moj i Arhimedov e tatko na site kraevi oti prvichno kje ja dokazhe greshnosta na seta chovekova dejnost od Newton do Hawking a zatim kje e strebno mnogu vreme neshtata da se koregiraat pa kje se ispostavi deka polezno e da se ozalosti svetot. So LOST-ot svet da go napraish svetot LOST e ramno na "svetot da ischezne".
koga stoish crvsto na zemjata so pogled daleku vo zvezdite na nokjnoto nebo toa e isto kako od aspect na zhenskata jaje kletka da gi gledash site spermovi naokolu. oti majka priroda si go sakat svojot armageddon isto kako sho majka zhena si ja saka trudnosta. koga mashkata armija na alfa spermovi ke trgne kon rasparchuvanje na zhenskata omega jaje kletka togaj e mnogu golema verojatnosta da na analogen nachin stellaren object ja mlatne planetata zemja... oti vistina e bez laga sosem izvesno i vistinito toa sho e gore e isto so ona dole i toa dole e isto so ona gore. vie samo prodolzhete da se mnozhite verzno a mene kje mi e mnogu drago da ve podelam inverzno. edini nachin jas da go polozham mojot zhivot e da ja zatrudnam shatana natasha sho sekako ne e nesho sho mi e po volja a vo sluchaj toa da e nejzina volja togaj imam ultimatum: sinmi gi site buzdogan zvezdi od nokjnoto nebo na zemja ta taa pekol da se stori za da gi dobiesh site semki od mojot pishtol. eve ti astro magnet so koj tvojot NATO i mojot Pentagon toa kje mozhat da go napravat: crkvata od sekogash sakala da ima monopol vrz seksot na narodot oti crkvata ovaa vistina mnogu dobro ja znae. crkvata e sovevidna policiska stanica vo religiski domen kade namesto za kriminal se ispovedash za seksualni grevovi. da dadesh zhivot po pat na seks e da prebiesh dvajca se do smrt. |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
преку ... ми е од ваквите датуми
10 сеп, 21 дек, 36 авг,69 ное...... мене ова ме плаши http://www.tocka.com.mk/index14.php?ID=39903 а на идивиди пишеше друго страшно нешто ама изгледа од грешен извор го зедоа.... РИМ ВО ПАНИКА ОД УЖАСЕН ЗЕМЈОТРЕС наводно или насуво ќе било на 11 мај (денес) 2011 (немам гледано вести,можно е да се случило) или не? па на 21 мај 2011 ќе се уништел светот!? не ми одговара мене на 21 мај оти тогаш има Формула 1 поточно 22 мај е трката а да кажеа барем во колку сато ќе биди то на 21 мај шо ќе биди - барем да ги гледам квалификациите од формулата (во 14 часо почнуваат) |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
1001 ноќ овај 1001 евро ај сега да ве видам |
||
|
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so e ova licitacija ovde? i so ova 21 maj kje se unistel svetov? ma ljudi zarem ne gleate deka e laga, manipulacija na opozicijata
ok ama stvarno ja preteraa so vakvi datumi. prvo 21 dekemvri 2012, pa 2036, pa drugata nedela aman vekje |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И тука ли опозицијата е вмешана? Хммм...ако е така тогаш темава заслужено го оправдува името-мистерија. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Непристоен предлог! Ама станот на крај ќе биде во моја сопственост,така да си знаеш....а ти слободно наврати на 1001 ноќ,срдечно ќе те угостам. |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Next !
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bla bla bla... најверојатно лежи во тоа што бројот 11 припаѓа во женските броеви...bla bla bla E sega sme ja opleskale rabotata...gotovo...cim zena ce zamesa prsti, krajot na svetot e siguren.... Decki se gledame vo pekolot , ne se sekirajte i idividi forum ce ide tamu, da ne mislevte slucajno vo rajot ce go pustat... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница <1 161718 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |