|
Леб и Сол |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Април.2006 во 13:07 |
Ај да ве чујам, сега!
Сте биле ли на концерти, слушате ли музика од нив? Што знаете за најдобрата и најпродавана, во издавачка смисла, македонска група до сега! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас само да спомнам дека последниот концерт на Леб и Сол, во Скопје, на 14.02.1992 на сајмиште беше феноменален! Не знам дали има снимки од таму, ама стварно треба да се доживее повторно тоа!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
bazo
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 14.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 64 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba li da se komentira nesto za najdobrata grupa vo makedonija a i posiroko ???
|
|
Life isnt about waiting for the storm to pass... I'ts about dancing in the rain.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E DECA, JAS BEV NA NIVNIOT PRV KONCERT VO SALATA NA KALE PRED......GODINI, |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Стеве
Група Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чи владето си играе со гитарата бог со луѓето
|
|
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
|
Corporal^^
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJDOBAR MAKEDONSKI BEND POGOTOVO SEGA OVIE VREMINJA KOGA SE SOEDINIJA I SO POJKE STRANSKI ARTISTI
|
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каде ќе вежбаат, знае некој?
|
|
Јас сум мајстор!
|
Dogi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил некој од овде на концертот во Хераклеа?
|
|
Јас сум мајстор!
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕДНА од моите омилени песни
Leb i Sol Cuvam noc od budnih Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se Ref. Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe Ref. I sta posle svega, isto pitanje o da li me opet ceka skitnje Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moja omilena isto taka!!!!!!!!
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje ideme li na koncert....????
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i te kako
vekje si imam karta, dodushe za megju obicnite smrtnici ne za u loza...ama tuka kjeima povekje skokanje i peenje |
|
Motivation is game in my hands
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej...obavezno! |
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemat da sum tukake bidam izgleda na therion
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |