|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 753754755756757 890> |
Автор | ||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...za se ima prv pat...taka vikaat...a ustavri ne e taka znaes
|
||
vivi
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да
а знаеш дека ова ми е прво цитирање на форумот хахахаха ова е од еден стар запис на ЛОТОС за ѓурѓевден |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin,....epa dobredojde na haosot...sdk...ima cudna mok haosot sam po sebe
..ama ti ova go citiras odnekade
|
||
vivi
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк
. ,,и како и на секој преоден момент во годишниот циклус, се верувало дека ноќта пред Ѓурѓовден настапува време кога се будат демонските сили на хаосот , “небото се отвара“ и влегува во конфликт со земјата и тоа е време кога по магиски пат тие сили можеле да се искористат за стимулирање на плодородноста.“ епа на здравје |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro utro..
i sdk...Cestiito ime Gjurgjovden
kafe lafe...
|
||
vivi
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-среќен имен ден на сите што слават денес на Ѓерѓовден. .Да се живи и здрави и со среќа да си го носат името
|
||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
milo mi e koga nekoj prijatno ke go iznenadam
|
||
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... камо таква работа
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ispravanje krivi drini
|
||
vivi
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... почекај ајронче малце за темата... нешто имам планирано , ама ќе оди првин меѓу модераториве на цензура, за да не се разбегува во темите , ами да биди сето регуларно и исправно
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК ти само грабни го момето па че видиш ти и отворај тема член со најдобар аватар |
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...после се чудиме кога ни бегаат надвор онаму каде нема местенки |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 753754755756757 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |