|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако добро ги забележавте фаците на Мики и Иван јасно ви е се ....
Билјана не заслужува ни во 60-те да биде а влезе во 6те најдобри ... Христијан од гала на гала си добиваше критики за вечерва конечно се спасат од него ... За Јана немам зборови ... срце си е чупето а и убаво пее ... но помеѓу Билјана и Христијан не треба ни да станува збор кој да испадне ... на крај пак иде по скопскиот кеиф ... А Мики ... тај Велешанецот ... само тој заслужува да е Македонски Идол ... Едноставно најдобар е |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако не е некоја режија-според сценариото де, дечкиве малку се позанесоа. Многу рано станаа “звезди“ па почнаа дури и интервјуа да даваат во кој оговараат. Мислам дека паднаа на првиот испит. Убаво ги искараа. Им требаше лекција-за колегијалност.
Мој фаворит е Велешанчето |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
После ова нема што да се коментира...профо како секогаш остро и на прва, без влакна на јазикот. Од вистината не се бега...Таа е .
Да се убие најдобриот |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што знам, најчесто така бива на ова наше поднебје како што вели профата...ама баш Нико мене ич не ме бендисуваше за Идол...многу убаво пее, ама некако не ми се допаѓаше...а дефинитивно харизмата е битна за да бидеш Идол, како и талентот... Колегите дека згрешиле што оговарале, стварно згрешиле. |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=_BH8vsL4EZQ
No comment... |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков глас има детето! Не го следам Идолов па не знам зошто отпаднал ваков талент? Жирито ли го исфрли или...? |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, гласачите со своите гласови одлучуваат кој ќе продолжи понатаму
а кој не, жирито само дава коментари... и како што напомена некој претходно тоа не значи дека на крај ќе победи квалитетот но скоро секаде гласачите се тие кои одлучуваат... АКО воопшто одлучуваат тие, а не врските и местенките Изменето од Schatzii - 05.Мај.2011 во 11:46 |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
точно така и јас велам исто ако воопшто одлучуваат тие т.е ние ова за сите фестивали кај нас важи камо резултати кој колку гласови има а? па и да има резултати пак можи да се напиши некоја цифра ние сме одлучувале, абе ајде само да ни ги земат парите ама јас, железниот НИКОГАШ нема и нема да гласам и ниту сум гласал за вакви работи а поготово на оваа телевизија оти сум сигурен дека кога ќе гласам еднаш ќе ми речат грешно гласање пробајте повторно бла бла бла барем така е за квизовите на таа ТВ куќа а сигурно и кај другите е така (ова други ми имаат кажано) напред Биле
одлични се двата |
||
|
||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега кога испадна Билјана, ајде фајронт затварајте кафаната...
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Miki e car
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неколку пати имам гледано идол и според мене Мики и Јана ги имаат сите адути за да биде некој од нив Македонски Идол.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |