|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 890> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk edvaj cekam
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk i jas
|
||
vivi
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-утре повеќе
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk..dobra vi nok...slatki snista na site
|
||
vivi
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк....Броените денови брзо минуваат
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК па шо ако отпаднал кога можи тој со таков глас да има светска кариера за разлика од другите кој и да стани Идол голема работа ќе направи, ако се лажиме ќе сними еден или два албуми и....... кај нас ќе стани богаташ/ка магла во ветер мислам ветер во магла за разлика од овој оперскиот....... не е ова Америка или некоја друга држава па одма идолот милионер да биди |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК абе прилепчанец еден шегаџија а јас само шо се вратив од маникир или педикир се викаше? па и орлите нокти ми ги исекоа (со моторна пила) за ти вака да ми велиш...... и така и така планирав да ги отстранам нозете..... од аватаро СДК да видиш ти сега какво чупе ќе клам мислам ставам на аватарот |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...после се чудиме кога ни бегаат надвор онаму каде нема местенки |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК ти само грабни го момето па че видиш ти и отворај тема член со најдобар аватар |
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... почекај ајронче малце за темата... нешто имам планирано , ама ќе оди првин меѓу модераториве на цензура, за да не се разбегува во темите , ами да биди сето регуларно и исправно
|
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ispravanje krivi drini
|
||
vivi
|
||
Внеси реплика | страница <1 133134135136137 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |