|
111 |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
slovenska
Нов член Регистриран: 14.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imaj mir vo sebe sekogaš. lesno e da se bide miren vo tišina, obidi se miren i vo haos da bideš
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
факАт...се е поскапено Изменето од sanja-a - 11.Април.2011 во 21:58 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na 11.11.11 izleguva igrata minecraft od beta verzija.
povekje info na http://notch.tumblr.com
peace out dudes \m/ :D
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема врска со темата,а не ми се отвара за играчки нова
Е оти е во врска со броевите еве тука ќе го ставам линкот... Кому која работа му одговара. Од толку многу огласи,дај и јас да ѕирнам чисто ради да може да правам полесно елиминација |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |