|
Тетово |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи јас како татарче воопште да не помислувам да доаѓам во Тетово???
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne se osekam zagrozen vo ni eden grad pa ni vo tetovo, neznam od koja pricina velis tamu napagaat, toa mie malce cudno. |
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти слободно оди(јас ќе те шетам ) ...никој ништо не ти може...се додека не се степаш со некого па да ти дојдат опасните другарчиња....еве јас одам многу често и до сега ништо ми се нема случено...исто како да сум тука во Ск... инаку Емил... за сликата со реката Пена...за момент се почувствувам дека од прозор гледам... не многу одамна секое утре со будев со поглед на тој дел од Пена |
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tetovo e makedonski grad
|
||
|
||
Vercingetorix
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 421 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
стигма, тетовчанец/ка си?
|
||
"И сам Исус Христос ако слезит од небоно не можит да го уверит Македонеца оти тој е Блгарин иљи Србин" - Темко Попов
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не.Стигма е од Битола
Машко е
|
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dobro nema nikoj od Tetovo da kazi kako e tamu,so se desava alooooooooo vojvodi
|
||
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stigma...ма се е исто. Морав да поминам низ центарот на Тетово пред некој ден и забележав дека се гради се повеќе и повеќе. И прекрасно е уреден делот околу џамијата. Кејот е преправен. Сега е многу поубаво.
Ајде ветувам дека ќе ставам слики за 10тина дена |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
vlako088
Нов член Регистриран: 20.Ноември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има како може да нема! Нас Тетовчаните секаде не има.
Тетово е одличен град со одлична местоположба и клима. Сите кои не го посетиле нека повелат. |
||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav do site vojvodi tetovo cuvajtese braka
|
||
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е лошо да го знаеме и ова...како туристички патоказ а тетовчани не ни го изрекламирале
Беловиште-село во општина Јагуновце во околината на градот Тетово Рајските водопади на Беловишка Река Во сите периоди од годината, студената Беловишка Река е обилна со вода, но во исто време и чиста за пиење Гојко Ефтоски ТЕТОВО - Три водопади на Беловишка Река извираат од утробата на
Пирибег, претпоследниот врв на долгата Шар Планина во нејзиниот западен
дел. Пенливите води ги формираат трите водопади - Горна Цкала, Долна
Цкала и Петочко Водиче. Третиот и најнискиот водопад локалното население
го нарекува уште и Враживир. Водите стрмоглаво се спуштаат по речиси
непроодниот кањон до тетовското село Беловиште. Оваа ретка природна
убавина може да се види на простор од два километра, во вкупна должина
од 150 метри. |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
icxcnika33
Нов член Регистриран: 03.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве еден линк за сите што ги интересира подетално за Тетово:
http://gavro.com.mk/ Изменето од icxcnika33 - 04.Мај.2011 во 19:23 |
||
,,Јас ве избрав од светот - затоа светот ве мрази...Ако Мене Ме гонеа, и вас ќе ве гонат...Во светот ќе имате маки ; само не бојте се, зашто Јас го победив светот”.Господ Исус Христос +++
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја Го Љубим Тетоо Ја го љубим Тетоо, туе ми је срцево, Когај ја сум Тетоо - на душава убоо, Ја го љубим Тетоо. Ја од 'Саат Маало', Ти од 'Поток Маало', Ама, чим ми даде ишарет, ќе ти дојдем навечер, Да ти појем дејче подпенџер. Низ капиџик побегни, на ќушето дојдими Очи ја да исплакнем, многу да те исцунем, Да ми пројде мерак за тебе. На пазар ќе идем ја, право 'Горна Чаршија', Да ти купим кадифе, турско злато прстењче, Да те верим тебе за мене. Низ 'Два Бреста' рашетав, малу накај 'Певчина', Низ бавчете јабуќе, по чардаци сардуње, Теферич си прајевте. У петок ќе дојдем ја, да ми прајеш Тава Гра, Една тава -- два сомуна, Горко кафе -- слатко од дуња, Како Паша да ме пречекаш. Најубаај дејчиња има само овдека, Алалије на руќете, црвенило на бузете, Дотерани ида свегдека. Кој го нејќе Тетоо, да пукне од к'сканлок, За еден Стамбол -- два Солуна, не го даам Тетоо, Ја го љубим Тетоо. Ја го љубим мое Тетоо. Изменето од mungos80 - 24.Јануари.2012 во 12:19 |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |