|
Колку пријателите ви се навистина пријатели |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za prijatelite nikogash ne sum siguren ni shto mi mislat ni shto mi gotvat .,
na prijatelite nikogash ne im veruvam., za neprijatelite se znam |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskiot prijatel(se chuvstvuvam kako da sum na veroispoved - so ona VISTINSKI ) ne bi mozhel da ne postoi... e sega, kolku i kade...nekogash e mnogu blisku a nie ne go ni primetuvame |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dodeka pominuva vremeto vo sozdavanje na vistinskoto prijatelstvo naednash sogleduvash deka toa bilo edno golemo razocharuvanje.,
|
|
|
|
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stignav do tochka koga nemam nitu neprijateli, nitu prijateli(vistinski)...site gi gledam so isti ochi...takvi kakvi shto se
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со текот на годините...
сфатив дека... жените се најдобри пријатели... ама пак доцна... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti si edna od retkite...
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tolku kolku sto ke im dozvolam....
|
|
vivi
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tuka edna navistina barem mene mi se chini., i veruvam ovaa pogore pametnava plavusha
|
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
care
|
|
vivi
|
|
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred da se zaprasash toa zaprasaj se kolku si ti toa..vistinski prijatel
|
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно знам...
не се откажувај лесно... од старите пријатели... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
воедно се прашувам и што значи да се биде пријател |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga go prashale Buda kolku prijateli ima, toj odgovoril - nitu eden! Site bile mnogu zachudeni, mislejki deka sega otkako se prosvetlil gi ima bezbroj... Toj im rekol - ako imam i eden... togash bi imal i neprijateli... Najverojatno i toj gi gledal site so isti ochi. Dali go prifakjame prijatelot takov kakov e? Dali, barajki da ne prifatat takvi kakvi shto sme i samite umeeme da prifakjame ...? Dali sme so nego i vo "dobro i zlo"... ili vednash sme spremni da kritikuvame, izbirame... i otfrlame, ako toa se kosi so nash*te stavovi, mislejki pri toa deka nekoj saka da ni gi nametne negovite ... - samo kje prasham iako prijatelstvoto(ljubovta) se ponasha... ne se kazhuva... ps golem pozdrav Vanesa - kade i da si Изменето од viktorija123 - 28.Септември.2012 во 22:44 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е не можам да ги гледам сите со исти очи. Како цвеќињата - сите имаат различна убавина: некои поубаво мирисаат, други имаат најцрвени листови на свет, трети смируваат со зеленило... Некои сами никнуваат, ќе те замотаат како бршлен и без некоја посебна нега, стануваат дел од тебе. Е има и такви кои боцкаат, а сепак се цвеќиња. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |