IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Јавните личности и нивниот изглед...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Јавните личности и нивниот изглед...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2011 во 00:49

Si go ima stilov so tasnive
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2011 во 00:50
DA EKSTRA E ...... I VO IZBOROT NA TASNITE SEKAKO.........
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Април.2011 во 17:46

Charlize Theron

Изменето од Valerija - 06.Јануари.2018 во 20:46
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Април.2011 во 22:07

Ednostavno neodoliva

Katherine Heigl

Изменето од Valerija - 06.Јануари.2018 во 20:50
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Април.2011 во 21:03

Claudia Schiffer

Claudia%20Shiffer%20-%20The%20Metropolitan%20Operas%20125th%20Anniversary%20Gala

Изменето од Valerija - 06.Јануари.2018 во 20:52
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2011 во 17:42
Најдобро облечени според Glamour

Магазинот Glamour како и секоја година и оваа ја објави својата листа на најдобро облечени жени на светот. Овој пат титулата најдобро облечена жена ја понесе британската актерка Ема Вотсон.

Победничката од минатата година преубавата Шерил Кол годинава се најде на второто место. Веднаш зад неа се пласираа Кристен Стјуарт, ѕвездата на Twilight, Дени Миног, Ријана, Кејт Мос и Блејк Лајвли. Најмладата дама која се најде на листата е петгодишната ќерка на Том Круз и Кејти Холмс, Сури која е на дваесет и првото место.

Најголемиот пад во однос на минатата година е забележан кај Бијонсе која од деветто место сега се пласира на триесет и шестото. Во категоријата најлошо облечени водат старлетата Џордан и контроверзната Lady Gaga.

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 15:29
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 15:32

Изменето од Valerija - 19.Мај.2011 во 15:33
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2011 во 15:36
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2011 во 05:36
МО­ДА НА ИЗ­БО­РИ­ТЕ - Штик­ли­те на Бор­ки­ца и ѓер­да­нот на Ра­да

Пар­ла­мен­тар­ни­те из­бо­ри во Ма­ке­до­ни­ја ќе се па­ме­тат и по ви­со­ки­те ви­о­ле­то­ви штик­ли со плат­фор­ма на соп­ру­га­та на пре­ми­е­рот Ни­ко­ла Гру­ев­ски, Боркица, по мод­ни­те де­та­ли на кан­ди­дат­ка­та за пре­ми­ер на СДСМ Рад­ми­ла Ше­ќе­рин­ска, по фар­мер­ки­те на ми­нис­терката за кул­ту­ра Ели­за­бе­та Кан­че­ска-Ми­лев­ска и на опуш­те­ни­от из­глед и ро­ман­тич­ност на пре­ми­е­рот Ни­ко­ла Гру­ев­ски во за­врш­ни­ца­та.
Мла­да­та соп­ру­га на пре­ми­е­рот Гру­ев­ски, Бор­ки­ца, со ви­та ли­ни­ја и по две по­ро­ду­ва­ња, на­вик­на­ти да ја гле­да­ме во про­ве­ре­ни и еле­ган­тни из­да­ни­ја, из­не­на­ди со цр­ве­ни­от кос­тим и мо­дер­ни­те трен­дов­ски штик­ли со плат­фор­ма во ви­о­ле­то­ва бо­ја, кои ги но­се­ше на гла­са­ње­то на из­би­рач­ко­то мес­то во Ки­се­ла Во­да во Скоп­је. Цр­ве­на­та бо­ја и бе­ше оми­ле­на

и за вре­ме на бре­ме­нос­та. Тоа не е са­мо бо­ја што го ос­ве­жу­ва про­то­ко­лар­ни­от из­глед ту­ку очиг­лед­но е во фун­кци­ја на зго­ле­му­ва­ње на его­то и са­мо­до­вер­ба­та на оној што ја но­си. Ко­га вла­де­јач­ка­та ко­а­ли­ци­ја пред­во­де­на од ВМРО-ДПМНЕ сла­ве­ше во доц­ни­те ча­со­ви на плош­та­дот Ма­ке­до­ни­ја во Скоп­је, Бор­ки­ца не се сим­на од ви­со­ки­те пот­пе­ти­ци. Са­мо ја сме­ни ком­би­на­ци­ја­та. Из­бра ви­о­ле­тов фус­тан со бор­до чев­ли со пок­ла­си­чен стил.
Пре­ми­е­рот Гру­ев­ски, кој ја по­ми­на це­ла­та кам­па­ња во кла­си­чен кос­тум, ко­неч­но, мо­же­ше да здив­не и да се опуш­ти. И мод­но и ка­ко соп­руг, син и при­ја­тел. Го соб­ле­че са­ко­то, ја од­вр­за вра­то­врс­ка­та и пред сог­ра­ѓа­ни­те, за под­дрш­ка­та пр­вин и се заб­ла­го­да­ри на соп­ру­га­та, и што му ро­ди­ла две де­ца, на мај­ка си и на тат­ко си, на се­мејс­тво­то и на при­ја­те­ли­те...
Бор­ки­ца за це­ло вре­ме на кам­па­ња­та го прид­ру­жу­ва­ше соп­ру­гот, до­де­ка из­бег­ну­ваа да ги по­ка­жу­ва­ат две­те ќер­ки во јав­нос­та.
Кан­ди­дат­ка­та за пре­ми­ер на СДСМ Рад­ми­ла Ше­ќе­рин­ска, ко­ја во јав­нос­та и во Пар­ла­мен­тот стро­го па­зи на де­цен­тни­от стил и дрес-ко­дот, за вре­ме на кам­па­ња­та ос­та­на дос­лед­на на сво­јот ед­нос­та­вен, ама брен­ди­ран стил. Стро­ги­те ли­нии на неј­зи­ни­те сакоа ис­ком­би­ни­ра­ни со здол­ниш­та или пан­та­ло­ни ги уб­ла­жу­ва­ше со на­кит или со ма­ра­ма. Ама реп­тил­ни­те кла­сич­ни са­лон­ки и ху­ла­хоп­ки­те од нај­сит­на мре­жа во бо­ја на ко­жа што ги но­се­ше на гла­са­ње­то на из­би­рач­ко­то мес­то во Коз­ле во Скоп­је со фус­тан и со ѓер­дан ка­ко един­ствен мо­ден до­да­ток, се­пак, го от­кри­ја неј­зи­ни­от ра­фи­ни­ран вкус и поз­на­ва­ње на мо­да­та.
Ра­да за вре­ме на кам­па­ња­та не бе­ше прид­ру­жу­ва­на од сво­јот соп­руг Бо­жи­дар Јан­ков­ски, ос­вен за вре­ме на гла­са­ње­то. За­тоа, пак, на Де­нот на се­мејс­тво­то, во те­кот на кам­па­ња­та прв пат во јав­нос­та ја по­ка­жаа ед­но­го­диш­на­та ќер­ка Ада.
Ми­нис­тер­ката за кул­ту­ра Ели­за­бе­та Кан­че­ска-Ми­лев­ска на сла­ве­ње­то на плош­та­дот Ма­ке­до­ни­ја го сле­деше при­ме­рот на пре­ми­е­рот Гру­ев­ски и стил­ски се опуш­ти­. Прв пат на јавен настан ја видовме Милевска, една од најдотераните жени во политиката кај нас, која најчесто е во фустани или во здолниште

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2011 во 06:34
Джесика%20Алба%20грим%20класически%20грим%20очна%20линия%20червило%20синя%20рокля%20церемония%20награди%20руж%20Лондон%20British%20Academy%20Film%20Awards
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2011 во 16:22
%20актриса%20певица%20дизайнер%20Дженифър%20Лопес%20Бронкс%20Ню%20Йорк%20Влакът%20трезор%20Златен%20глобус%20филм%20Свекървище%20JLO%20by%20Jennifer%20Lopez%20облекла%20Glow%20от%20J.%20Lo%20Марк%20Антъни
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2011 во 16:28
%20актриса%20певица%20дизайнер%20Дженифър%20Лопес%20Бронкс%20Ню%20Йорк%20Влакът%20трезор%20Златен%20глобус%20филм%20Свекървище%20JLO%20by%20Jennifer%20Lopez%20облекла%20Glow%20от%20J.%20Lo%20Марк%20Антъни
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2011 во 16:31
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.