|
Мелита Ракичевиќ |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na rabota, Samo Strogo - SS !!!
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ambiciozna, nisto cudno ako stane gazdarica na AB kanal,xaxaaa !!!
|
|
zgiber
Нов член Регистриран: 02.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу убава водителка немам зборови
Изменето од zgiber - 09.Април.2011 во 22:24 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А многу убавава водителка што води сега
И јас немам зборови ....
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на Абе (за мочање) канал убавата и сссссссссекси водителка води Клуб ИН и Пет Шоу
само никако да ја начекам п.с барем мислам дека само тие 2 емисии ги води п.п.с има еден куп водителки кој се секс бомби на Абе ама оваа Ана Стојановска ми е и најлична и има секси глас малку сум оффтопик |
|
|
|
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОДЕКА ИМАМЕ ВАКВИ НИСКИ КРИТЕРИУМИ ЗА УБАВИНА И ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ, ДАЛЕКУ СМЕ ОД ЕВРОПА.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мелита си замина и го исплука АБ канал
место не ја фаќа, да видиме која е следната Тв во која ќе се појави |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби ќе се појави во Сител на Бекстејџ заедно со Миа... уште да се слика за Плејбој и ќе биде комплетно доживувањето.
Изменето од LiDivio - 17.Јануари.2012 во 13:36 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МЕЛИТА РАКИЧЕВИЌ ПОКРАЈ СИНОТО МОРЕ... Не е Б.Б. туку наша плавуша Melita Rakicevic... Мелита е шкорпија со подзнак јарец , месечина во водолија , родена во година на сатурн на празник Св.Кузман и Дамјан , на 14 Ноември кога Скопје било ослободено или во ист ден кога се родил познатиот астролог Мile Dupor…
моменти на освежување покрај море… и некои поранешни фотографии…
искрено ми се допаѓаат силните бои на фотографијата, a меѓу тие контрасти нашата медиумска плавуша..
иако многу мрчат околу неа во смисол во приватниот и јавен живот , јас онака , како празник за очи ја постирам ,оти немаме голем избор на македонски убавици Изменето од bijonse1 - 13.Јули.2012 во 11:44 |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....нека мрчат!
камо уште еднаш само да ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на топлово уште фали да ми се крене (притисокот)...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene mi e vekje podignat.....ama samo malkucka.
...pritisikot de! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...сп,ова цицкиве....или како ги викаа друкше...нејзини се ..мислам не се силикон-ски ...така? |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |