|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 6869707172 82> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chedo bozhje definitivno ti treba ova so sreka da si go nosish
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam vo veronautika |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ochigledno neveruvash ni vo samiot sebe kako posledica na odsastvo na verba., pa makar i na neshto shto ke napishesh
aj na gledanje na gravchinja., ili oj si legni |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Homo philosophicus, ај доста си ги меревте. Offtopicus сте. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sepak si nervozno neso
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj na spienje., greshish i vo pishuvanjeto
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
filosofski gledano ima lugje koi sakaat neso da kazat ama ima i takvi koi neso sakaat da pokazat postoi edna izreka NE SE PLASI OD PAMETNIOT KOJ SE PRAVI BUDALA NEGO OD BUDALATA SO E PRAVI PAMETEN . sekoja slicnost so izrekite e islkucena |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nevidenata drugarka edno filosofsko cmok |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakash kazhesh neznash rechesh
sitnite slova posledniot red kazhuvaat se za,.wow., sekoja pomosh ti e dobredojdena koj ke se prepoznae vo napishanovo neka prodolzhi Изменето од pajser - 29.Април.2011 во 14:08 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
voopsto ne e cudno deka tik so lekovi se za takva pojava??? |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro e napreduvash samo taka
potrebni ti se lekovi ili shto neshto mi se gubish vo prostor i vreme aj podsredi se pa utre ako si tuka prodolzhuvame mora malku i so drugi pacienti .,ta ne si sade ti |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova dijalog e ovde
|
|
vivi
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pajser i anakin, se nadevam deka kje ja pochituvate opomenata na Anastea i nema da prodolzhite so off-topic chat muabeti.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stoejki vo mesto se povlekuvam pola korak a vsashnost za toj od strana pravam korak napred
P.S rasipuvachi na zabavi |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6869707172 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |