IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Бранко Црвенковски - Никола Груевски
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бранко Црвенковски - Никола Груевски

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 51>
Прашање: На кого повеке му верувате и чии постапки ги оправдувате?
Одговор Гласови Статистика
77 [46,95%]
87 [53,05%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 21:39
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Само Никола Груевски ..за него преставува сериозна закана....
Груевски  е човекот кој дефинитивно ќе го тргне Бранко
од политичкава  сцена  во земјава ....

Јас кога гласав за него, најмалку гласав затоа што ми беше важно да го тргне Бранко од политичка сцена.
Гласав затоа што верував во неговата програма, во него како личност на која може да и се верува.
Излезе дека прримат му било Бранко да го тргне од сцена со 18 и кусур илјади спомнувања на неговото име.
И сега треба да ме радува ова?збунетост
Бранко ќе беше тргнат само ако Груевски не дозволеше
- да штрајкуваат јаболкарите, тутунарите, лозараите.
-ако не дозволеше да се тепаат студентите на плоштад
-ако не дозволеше да се земаат хонорари за работа која спаѓа во редовна работа
-ако прекршителите на законот за работни односи не ги наградеше со повисоки функции
Вака, изгледа повеќе му даде шанса Бранко него да го потргне од местото кое народот со доверба му го даде.
Да не заборавиме со кој рејтинг тргна 2008, а кој го има сега.
Ако треба да се радуваме на 23% подржувачи, тогаш или сакаме да се залажуваме или не гледаме реално на работите.

Кон врв
speed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Март.2007
Поени: 803
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај speed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 17:32
Ako za Gruevski Branko e ne biten i celo vreme se zamara so nego i trosat tolku vreme i pari samo za Branko, togas od kade taa preokupacija so Branko, VMRO se preokupirani so Branko denot im zapocnuva so nego i ima zavrsuva so nego, a toa ke zavrsi so smena na ovaa vlast...
speed
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 10:06
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by zamislena zamislena напиша:

Само Никола Груевски ..за него преставува сериозна закана....
Груевски  е човекот кој дефинитивно ќе го тргне Бранко
од политичкава  сцена  во земјава ....

Јас кога гласав за него, најмалку гласав затоа што ми беше важно да го тргне Бранко од политичка сцена.
Гласав затоа што верував во неговата програма, во него како личност на која може да и се верува.
Излезе дека прримат му било Бранко да го тргне од сцена со 18 и кусур илјади спомнувања на неговото име.
И сега треба да ме радува ова?збунетост
Бранко ќе беше тргнат само ако Груевски не дозволеше
- да штрајкуваат јаболкарите, тутунарите, лозараите.
-ако не дозволеше да се тепаат студентите на плоштад
-ако не дозволеше да се земаат хонорари за работа која спаѓа во редовна работа
-ако прекршителите на законот за работни односи не ги наградеше со повисоки функции
Вака, изгледа повеќе му даде шанса Бранко него да го потргне од местото кое народот со доверба му го даде.
Да не заборавиме со кој рејтинг тргна 2008, а кој го има сега.
Ако треба да се радуваме на 23% подржувачи, тогаш или сакаме да се залажуваме или не гледаме реално на работите.

за студенти што се тепаат на плоштад ли е крив премиерот....збунетост
за учениците ште се тепаат во школо ли е крив...збунетост
а да ги воспитаат од дома малку сите тие....некултурни и невоспитани....мислам ќе биде подобро....Народот нема општа култура веќе, паднаа сите морални вредности...И за тоа ли е крив премиерот...Јас сега ќе излезам на улица и ќе се степам и за тоа ли ќе ми биде тој крив.....Лозарите ги добија субвенциите мама ако не си знаела, и сега добиваат втори.....Е сега одите да плукате во приватните винарските визби и нивните директори што не го откупија грозјето и ...Тутунот во местото од кај што сум јас слушнав и видов луѓе кои си го продале и земале одлични пари а башка на тоа субвенција, а тие фирми што направиле договор и не им го откупиле тутунот нив нека им биде срам, не е крив премиерот....Неможе да биде крив премиерот за тоа што ние сме неодговорни, разгалени и разлигавени и чекаме се живо на готово да ни биде сервирано на тацна без да се потрудиме сами да направиме нешто.........
И за образованието..посебно за високото......многу ми е мило и многу се радувам на тие нови измени што ги направија и услови што им ги наметнаа на професорите оти сама си осетив на мој грб, како ми беше да се малтретирам на факултет, душа да ми вадат едни идиоти кои не заслужуваат да ги погледне човек...Е тие се криви таквите....со комплекси на виша вредност и алчност за пари...А не е крив премиерот.....Еден човек не може да ја управи цела држава...Државата ја сочинува цел народ во неа да

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 10:27
ako na forum koj pretezno clenovite se pro SDSM....e vakva situacijata....kako na anketava.....togas....jasno e koj ke pobedi na izborite :)))
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 10:32
vcera cela den se smeev od anketata na a1 i nivnite vesnici....

koi dezinformacii gi shirat газење%20од%20смеење

Изменето од MyWay - 28.Април.2011 во 10:33

Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 12:19
LUGE da bideme realni do posleden moment ne se znae koj ke "pobedi" zatoasto toa e po izbor na "golemite sili" a ne po nasa volja DA SE RAZBEREME
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 13:27
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

LUGE da bideme realni do posleden moment ne se znae koj ke "pobedi" zatoasto toa e po izbor na "golemite sili" a ne po nasa volja DA SE RAZBEREME

albbbbbbbbголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

mislam deka izborite ne se bas izbor na golemite siliголема%20насмевка

Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 15:58
Се возеле Груевски и Црвенковски во авион и одеднаш на Груевски му текнало:
 Груевски: Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1 македонец....
Црвенковски: Ех што се 100 евра фрли 10 по 100 евра да усреќиш 10 македонци...
Тоа го слушнал и пилотот на авионот и им рекол: А да се фрлите и двајцата ке усреќите 2.000.000 Македонци

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка
always look on the bright side of the life!
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 21:06
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

albbbbbbbbголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеmislam deka izborite ne se bas izbor na golemite siliголема%20насмевка

Way
Mislv na tie nadvor koi dirigirat so nas ABE NE GOLEMI SILI OVDE
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
prilepcanec pp Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 24.Јануари.2009
Поени: 73
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај prilepcanec pp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 10:17
branko i ljuBco na tv dueli ja baraa doverbata na narodot so argumenti deka edniot e pijanica i narkoman a dr.psihijatriski slucaj(budala),a narodot dr den si komentirase koj kogo zaebal ne svakaj ki deka zaeban bese samo TOJ(narodot).i?sto se sluci?kako i vo narodnata: budaliot izbega od pijaniot hah.sega e vreme i nego da mu se pokaze deka ne go sakame,dosta mu e.
pocna kako nadezen lider na 28g,premier na 29g.ja terase transformacijata na drzavniot kapital vo privaten(ukrade so svoite oligarsi se sto mozese da se ukrade),za vreme na embargoto svercuvaa nafta ,cigari i sto ne ja ostetija drzavata za 5milijardi marki,ne mu bese dovolno ni toa odluci da gi ukarade i parite na graganite sto beja pod pernica i go izmisli TAT(i uste nekolku slicni),gi lapna 100tinata milioni od tat i pak ne mu bese dovolno.vo 2002 ke vrabotuvase po eden clen od familija a namesto toa prodolzija da kradat(bacilo,tenkovski delovi-so bucko)i dr.epa sto uste da napravi ovaj be.dosta mu e
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2011 во 13:16
Originally posted by bluebell bluebell напиша:

Се возеле Груевски и Црвенковски во авион и одеднаш на Груевски му текнало:
 Груевски: Да фрлам 100 евра ќе усреќам 1 македонец....
Црвенковски: Ех што се 100 евра фрли 10 по 100 евра да усреќиш 10 македонци...
Тоа го слушнал и пилотот на авионот и им рекол: А да се фрлите и двајцата ке усреќите 2.000.000 Македонци

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
голема%20насмевка

да
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 21:29
Само што го слушав Бранко на А едно...
митингот пред влада...
човече...
типот е легенда...
Македонија немала и нема подобар оратор...
штета...
способно човече...
ама кое фајде од него за државата и народот...
само за него и неговите...
тоа е...

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 21:58
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Само што го слушав Бранко на А едно...
митингот пред влада...
човече...
типот е легенда...
Македонија немала и нема подобар оратор...
штета...
способно човече...
ама кое фајде од него за државата и народот...
само за него и неговите...
тоа е...

Еј, го заслушав од немајкаде, и богами....-тешки- зборови паднаа....
Баш ме интересира дали Грујо ќе има три чисти да го прифати дуелот....
Да ги слушнеме во живо, очи во очи...без никој да се крие позади напишани, напамет научени текстови или портпароли, или веќе стандардната шема на власта - на напад се одговара исклучиво со контранапад, а не со одговор....редно време е да се види in vivo кој тоа ни ја води државата, и кој како ќе ги оправда или не своите дела и недела!!!
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2011 во 22:14
Мене чинам....воопшто и не ми треба некаков си ЈАВЕН дуел да гледам.!?.
За да знам ...КОМУ ....ќе му го „доверам„ својот гласголема%20насмевка
намигнување
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3334353637 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.