|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 6768697071 82> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
komunjar si e komunjar nema tuka nisto sveto
NE SLUVAJNO SE POJAVI GRAFIT proleteri na site zemji izvinete mi K.Marx . Изменето од anakin - 28.Април.2011 во 08:47 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ochigledno e deka adminive ke treba da otvorat rubrika so naslov istorija na znaenje., ., site trchaat na chasovi po matematika ama vidi smeshka nekoj i na istorija
najprodavana knika vo istorijata na kapitalistichkite zemji vo poslednite 2., dve., godine e kapital od istiot marks |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i zatoa im se izvinil na site
sto potrosija pari dzabe Marx mislel na sve, samo zaBoravil edno go previdel Darwin previdel obicno negovo otkritie NEMA RAZVITOK BEZ BORBA ZA OPSTANOK |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
INTERESNO naivno sustestvo
Изменето од anakin - 28.Април.2011 во 09:03 |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ti tuka se borish da opstanesh., hm., mnogu interesna teorja
nemoj sluchajno ni milimetar da si otstapil od tvoite stavovi forumov ednostavno ke svene bez tvojata visoka niskost |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno i biblijata e najprodavana kniga prosto narodot vo svojata istorija obozava da cita bajki, utopii i fantastiki |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џабе филоСофирање,се е случајност...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STARO KUCE NE MOZE DA NAUCI NOVI TRIKOVI toa go rekov i porano, ama i tuka odgovara . neso si mi nervozen denovive PS. posledna godina mi bese tuka malku dosadnicko, no se smeni ova denovive thanx.... ne moze da e dosadno koga na forumot se pojavi sadepametforumdzija Изменето од anakin - 28.Април.2011 во 12:26 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШТАБ-овите ги измислија комунистите,а и ден денес се користат ..за да се стави нешто "во скут".
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj zhiti pametta izmisli neshto novo., a na toa vaka sega
staroto kuche nema potreba od novi trikovi., gi znae site mladoto navistina trebe da uchi od staroto kuche od budalata i onie so gram mozok pobegnale ili se povlekle pa si ostanal cela godina sam za tebe i da znaesh deka sum sadepamet ., mozhebi si chul za joda ., e toj sum za tebe., a za dosadata stvarno so tebe veke mi e dosadno ., no tuka sum za nervozata ., hm., pacienti kako tebe sekoj den ., da ne sakash neshto sedativche da ti prepisham sega neshto prochitav deka ja kritikuvash i biblijata., aj za marks i da ti se prosti., no za biblijata e tuka si nervozen ti P.S zarem so siot tvoj um cela godina se zamisluvashe deka si najpameten na forumov Изменето од pajser - 28.Април.2011 во 14:39 |
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekogo go mrazat mnogu luge, toj mora da e dobar covek!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pri edna terapija, najgolema dilema e sekogas,
koj e pacientot ? . Изменето од anakin - 29.Април.2011 во 07:38 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem pak si vo dilemi
dovagjam ., a veke pacientot pred mene e tuka |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ete ti si dokaz pacient si igra doktor, poznat sindrom u neFILOSOFIJA |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6768697071 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |