![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 339340341342343 931> |
Автор | |
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Уште малку сум трезна
![]() AKO POSLIJE DUGIH GODINA ZABORAVIS IME MOJE, A JA SAM NA SVIJETU OSTANEM GODINE CE NAS DA NAS SPOJE. POZNACES ME I PO MRAKU, PO PJESMAMA I MERAKU, A JA TEBE PO LJEPOTI STO NE PROLAZI... AKO JEDNOG DANA OSTANES SAMA I BEZ PRIJATELJA, POTRAZI ME, DODJI, OSTANI, JOS NAS VEZE ISTA ZELJA. AKO OVAJ ZIVOT PREVARI, SUZA NEKAD SAMA KRENE, NE PLASI SE MOJA LJUBAVI, TI SI UVIJEK DEO MENE. |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
aaaaaaaaaaaaaa NE! jas ako vidis prethodno si pijam Fanta ne smeam alkohol a so bosabce peevme oti ni bese dosadno sami bevme a inace taja si e raspolozena samo ne e pijana
![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
toooooooooooooooooooooooooo cecoooo!!!!! |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
VOLIM TE, VOLIM, NECU DA KRIJEM,
VJERUJ MI DUSO ZBOG TEBE PIJEM NEK MI BUDE ZADNJA CASA, ZADNJE VINO KOJE PIJEM, AKO LAZEM, AKO LAZEM, NEK ME NIJE, NEK ME NIJE. NIJEDNA LJUBAV, NE POSLIJE TVOJE NE ZGRIJA DUSU NI TIJELO MOJE. SVI DA MI KAZU ZAUVIJEK ZBOGOM, ZALICU VIJECNO SAMO ZA TOBOM. |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Малку расположена
![]() |
|
|
|
![]() |
|
па ко што сум сама да ме гледа некј од страна ке рече оваа луда е
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
BOSAB,....ajde natochi,.....ako te drzat nozete,...a,i shto si se napravila,...te ostaviv samo eden chas,a ti,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
fala ,.......a ti namali malku,.......se slushash do drugata ulica,....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
KAD ME NOCI SAMOG OSTAVE,
MJESEC OPET SA MNOM LUDUJE, ZORA CEKA MOJE SVATOVE, JA JOJ PJEVAM ONA NE CUJE. DAJTE VINA HOCU LOM, DAJTE CIGANE ZA STO, NEK SVIRAJU, NEK ME RAZBOLE KAD ME NJENE OCI NE VOLE. MOJA DUSA SRNA RANJENA NEMOJ DA JE LAZES, PUSTI JE, MOJA LJUBAV TAJNA CUVANA, HOCE SRCE DA SE NAPIJE... Живели ![]() |
|
![]() |
|
ziveli,ama .....ne ni gine"lLOKALOT E ZATVOREN PORADI PIJANCHENJE DO NIKOE VREME",...................ako prodolzime vaka i ponatamu,....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
еве ти уште едно
![]() Krcmarice, jos vina natoci da pijemo sve do kraju noci zivot tece, zivot brzo prolazi posle svake noci zora dolazi Tvoje vino greje nase grudi i u zivot novu nadu budi nek za ljubav svako nocas pije rujno vino, srcu najmilije |
|
![]() |
|
ma,kakvo zatvaranje,..........koj da misli na toa,....ajde navali,.......ZIVELI!,......bosab,.....ima li dovolno pivo,.....?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
има доволно за сите
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 339340341342343 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |