|
Филозофирај |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 82> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..........bez mnogu filozofii....molam!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе тебе ќе те слушаме
Таму каде човекот е број еден, парите се број два. Таму каде парите се број еден, човекот е нула! |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I`m not 39, I`m 19 with 20 years experience
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godinite ni sluzhat samo kako pokritie za nashiot glupo izmenadzhiran zhivot., mladost ludost ., zlatni godini eh da mi shepneshe nekoj ., starost e sega nemozham nishto da promenam
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za blubel ., barem taka velat .,
kad moja para svira i bechka filharmonija kuti |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
staro kuce ne moze da nauci novi trikovi
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mladoto e tabula raza., i sekogash uchi ili se metnuva na stariot<>uchitelot
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
malata ljubov ja ubiva golema rabota
golemata ljubov ne ja ubiva golema rabota no golemata ljubov malite raboti ja pretvaraat vo mala ljuvov, koja ceka nekoja golema rabota da ja dokusuri |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako doruckuvas na trevata, toa znaci deka si nemal pari za da prespies duri vo nekoj eftin motel, ako pari sepak si imal, znaci si romanticar
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navivam za kojotot i pajser
. daj mi oslonec i dolg pajser i kje ja mrdnam planetata, sega neznam kolku si dolg, ama oslonec NEMET . |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brzata ptica od inkubator vadi ., a ne od sebe
koga ke doznaesh shto e pajser ne ke mozhesh ni obrazot ni gazot da go pomestish za dolzhinata nekaoja e zadolzhena da komentira ., a ako ti se bendisuvaat dolgi baraj kaj topli braka e navistin ni pravec ni oslonec nemash |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
patetika ne se uci , taa e vrodena |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tazhno e shto patetikata i chovekovata slabost kon neostvarenosta na sopstvenata lichnost se pripishuvaat na drug., navistina takvite lugje se za zhalenje i na niv im e potreben poseben tretman
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jap
samo so nekoj zivee vo lazno ubeduvanje za svojata velicina misli deka gi znae drugite ama eden den kje sfati deka ne bil vangog nego obicno machkalo |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 6566676869 82> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |