IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Филозофирај
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Филозофирај

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 82>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 13:32
..........bez mnogu filozofii....molam!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 21:54
да бе тебе ќе те слушаме

Таму каде човекот е број еден, парите се број два. Таму каде парите се број еден, човекот е нула!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 11:22
I`m not 39, I`m 19 with 20 years experience
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13921
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 11:39
 godinite ni sluzhat samo kako pokritie za nashiot glupo izmenadzhiran zhivot., mladost ludost ., zlatni godini eh da mi shepneshe nekoj ., starost e sega nemozham nishto da promenamнамигнувањеголемо%20гушкањеплазењедабакнеж
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 11:42
 za blubel ., barem taka velat .,

kad moja para svira i bechka filharmonija kutiголема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 11:16
staro kuce ne moze da nauci novi trikoviголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 11:50
 mladoto e tabula raza., i sekogash uchi ili se metnuva na stariot<>uchitelotнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 11:53
malata ljubov ja ubiva golema rabota
golemata ljubov ne ja ubiva golema rabota
no
golemata ljubov malite raboti ja pretvaraat vo mala ljuvov, koja ceka nekoja golema rabota da ja dokusuri
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 12:01
ako doruckuvas na trevata, toa znaci deka si nemal pari za da prespies duri vo nekoj eftin motel, ako pari sepak si imal, znaci si romanticar

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 12:07
navivam za kojotot i pajser

.
daj mi oslonec i dolg pajser i kje ja mrdnam planetata,
sega neznam kolku si dolg, ama oslonec NEMET
.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 12:52
 brzata ptica od inkubator vadi ., a ne od sebe

koga ke doznaesh shto e pajser ne ke mozhesh ni obrazot ni gazot da go pomestish

za dolzhinata nekaoja  e zadolzhena da komentira ., a ako ti se bendisuvaat dolgi baraj kaj topli braka

e navistin ni pravec ni oslonec nemash

намигнување      голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 07:59
газење%20од%20смеење
patetika ne se uci , taa e vrodena

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 08:16
 tazhno e shto patetikata i chovekovata slabost kon neostvarenosta na sopstvenata lichnost se pripishuvaat na drug., navistina takvite lugje se za zhalenje i  na niv im e potreben poseben tretman плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 08:33
jap

samo so nekoj zivee vo lazno ubeduvanje za svojata velicina
misli deka gi znae drugite
ama eden den kje sfati deka ne bil vangog nego obicno machkalo
големо%20гушкање

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 82>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.