IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Идол - музичко шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Идол - музичко шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 23>
Автор
Порака
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 15:23
Originally posted by pajser pajser напиша:

zarem seushte ima nekoj shto veruva vo A1 намигнувањене

Нормално дека да намигнување да
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2011 во 16:16

ostanal trci trci po nekoj sto sigurno uste ima interes od nea...да

Изменето од MyWay - 21.Април.2011 во 16:17

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13936
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2011 во 09:03
 kali aj poshteno samo zagatni kolku ti platija za tie zborovi., li se zborovi., danochni maki golemi.,

hipotetichki racin vaka denes bi pishuval poezijaнамигнувањеголемо%20гушкање
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Април.2011 во 02:46
и во тема за идол ли најдовте сега да го почнете тој муабет?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2011 во 20:54
moi favoriti se Miki i Dejan...veruvam deka eden od niv ke pobedi
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 03:40
Mики и Нико
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 14:07

kali aj poshteno samo zagatni kolku ti platija za tie zborovi., li se zborovi., danochni maki golemi.,

hipotetichki racin vaka denes bi pishuval poezijaнамигнувањеголемо%20гушкање

Потсети ме кога сум дала повод за да добијам ваква ниска реплика?
Ако некогаш нешто може да ме извади од контакт, тоа е денешното македонско непочитување на соговорниците, етикетирање и дискредитирање.
Што повеќе кажува за тој кој зборува, отколку за тој за кого однесува нештото.

И има право забеган, во тема за едно од најдобрите нешта кои во последно време ни се случиле на телевизија, и од аспект на организација и од аспект на талентот и потенцијалот на младите што е наша (ретка) светла точка, треба да ни е срам да се спуштаме на вакви муабети.

Изменето од Kali - 25.Април.2011 во 14:10
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2011 во 22:22
морам вечерва да си го пофалам сограѓанинот
Христијан беше супер,и подобар од супер иако признавам ме стегна нешто во желудник кога слушнав која песна ќе ја пее...ама беше неверојатен
посебно ми направија ќеиф коментарите на Тони,Калиопи и Игор упатени кон укачите во публиката...
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 13:08
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

ostanal trci trci po nekoj sto sigurno uste ima interes od nea...да

Некој некогаш кажа дека на Македонија не и требаат други непријатели-си ги има подоста од внатре-раскарани едни со други.тага
Се прашувам -кој ни е интересот на нас лугето кои коментираме позитивно за една убава манифестација на која учествуваат и си ја покажуваат својата музичка вредност една бајаги голема бројка млади талентизбунетост
Дали децава кои настапуваат се на Велија? Дали децава се помалку вредни затоа што запеале на А1?збунетост
Дали децава се понереално оценети затоа што се оценети од жири составено од 3 наши долгогодишни естрадн работницизбунетост

Сите до еден ми се допаѓаат, сите до еден се супер, млади, убави, мајка природа им дари талент-наши се и мило ќе ми биде да успеат-да ги гледаме на естрадата.да

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Април.2011 во 22:47
mamamd
Се прашувам -кој ни е интересот на нас лугето кои коментираме позитивно за една убава манифестација на која учествуваат и си ја покажуваат својата музичка вредност една бајаги голема бројка млади таленти

кој ни е интересот?
немаме интерес освен што сакаме да гледаме убави работи и не ни е воопшто гајле на која телевизија се
оти ние знаеме да го видиме убавото и да уживаме во него
овие другите знаат да гледаат само она што ќе им се каже веројатно...трагично но вистинито
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 11:20
„Идолот“ е добра школа за идните музички ѕвезди (ич не ми е гајле што на многумина ова им звучи мегаломански за наши простори) за да знаат на какво оро се фатиле и дали сакаат да го играат.
Не дека таа школа од сите нив ќе направи ѕвезди, туку дека ќе научат колку е дволична славата, дека ќе добиваат плуканици и простотилак исто колку и пофалби и аплаузи. Грдото премногу да не ги разочарува, а убавото премногу да не ги радува.
По пат ќе ги изгубат илузиите, ќе сфатат дека се` е (шоу) бизнис, но и дека имаат шанса за каква други би убиле (иронично но вистинито).
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 11:30
П.С.

За тоа дека сме „прекрасна“ публика, делата кажуваат. Но, кога ќе размислиш, иако на прв поглед изгледа бедно и вулгарно, тоа е она што привлекува гледачи, од тоа се вадат пари, плус се полнат блогови и форуми. Значи, ништо страшно, се` е како што треба да биде, дечки
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 11:38
П.С.2 (знам, веќе претерав )

На идолите, од себични причини, им посакувам среќа во следните „гали“, за да пеат убаво, не за друго, туку за да уживам додека ги слушам и гледам. Жирито ми е симпатично со сите нивни претерувања, пренемагања, гафчиња, но и тук-там луцидни коментари. Не ми е важно кој ќе „тепа“ од моите 4 фаворити.

Нај симпатичен ми е Харе
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2011 во 16:08

Интересантан сам знатиголема%20насмевка, кој испадна последен? збунетост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.