![]() |
|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 95> |
Автор | ||
The Best WH ![]() Нов член ![]() ![]() Pro гејмерКА Регистриран: 18.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ВМРО-ДПМНЕ
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
''debel'' izbor imaat ovie tuka....
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
vmro1990 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 35 |
|
Македонија на овие избори ќе бира помеѓу:
СДСМ корупција, убиства, транзиција, предавства, стечаи, криминал ВМРО-ДПМНЕ реформи, отчетност, работливост, чесност, посветеност, отвореност |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 19.Април.2011 во 21:05 |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
На ти го....
ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ се обидува да го покрие кримналот од „Надеж 2“дај ми гоСДСМ: Таксиметарот на Груевски наплаќал по 35 евра на секунда и така од час во час... Забрзаа нешто, што ли ке биде кога ќе почнат асално со кампањите ![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
ахахахаа...се прашувам-како за првиве гледате реално а за вториве пак сосем ви е изместена перцепцијата |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
СДСМ вечерва ќе ја промовира Шеќеринска за мандатар ....
Решавачки за изборот на Шеќеринска биле нејзиниот највисок рејтинг во партијата, како и искуството со раководењето на партијата во 2006 година. Според анкетите што биле изработени за СДСМ, за Шеќеринска би гласале најголем број од неопределените гласачи, во споредба со други функционери на СДСМ. За нејзини најблиски соработници во евентуална влада предводена од СДСМ, ќе бидат предложени потпретседателите на паријата Зоран Заев и Зоран Јовановски, како и универзитетскиот професор Стево Пендаровски....
Одличен избор на кадри....иако било кој би бил подобар од оваа денешна беда од министри....
![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
|
ABE OVA SDSM kako Juventus stana
![]() |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Албанезо, ај за оние како мене што не следат фудбал ![]() |
||
![]() |
||
The Best WH ![]() Нов член ![]() ![]() Pro гејмерКА Регистриран: 18.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
Хммммм ја не би рекла дека се како Јувентус бидејќи тие му дадоа еден гол на Интер, а СДСМ ни пенал не успеа да добие а камо ли да го погоди сиве овие години
![]() Може мисли за постојаните измени, ама не сум сигурна бидејќи не ги следам толку Јуве =] Волксваген ти бе се читаш што пишуваш? Што сме ние криви ако сдсм се однесувале како терористи во нивните мандати? Ти простуваш, ВМРО НЕ! Криминалците во затвор! Изменето од The Best WH - 21.Април.2011 во 07:07 |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Лелеее... аман бе овие... све едни те исти луѓе да се вртат... јас лично мислам... дека Шеќеринска е издишан балон... трач рубрика, мерење фустани... една жена пазар, две битпазар... а бе толку ли немаат нови фаци... па и Пендаровски е каде каде подобар избор... уште од старт самите се хендикепираат... што ли бре она ќе понуди... натпревар во брзозборење...? туку ај... то е само мое мислење... |
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
И не само твое...
Ете... и МОЕ Е ..на мислење се однесува
![]() пс
За останатите..секој лично за себе ќе си потврди или пак ќе (ти) ја отфли оваа твоја убаво напишана теза...дека штракалката..и е непотребна на Македонија..ниту сега.. ниту никогаш!?
![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Имаме новоотворена тема - Анкета:Груевски или Шеќеринска за премиер? погоре на пдф Избори па може таму да продолжиме конкретно за Шеќеринска како кандидат за мандатар (а може и да гласате). ![]() Во Избори се префрлени и неколку теми кои се однесуваат на изборите. |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Апсолутно не би се согласила дека Шеќеринска е издишан балон...жената е многу постабилна и поиздржана од сите мажи кои досега се појавија...и кои поштено зафркнаа.
Пендаровски по мене е многу нервозен тип, не би сакала да го имаме за Премиер. A ни Заев во онаа комбинација погоре не ме бендисува... ![]() СДС ич не го есапев до вчера...ама со Шеќеринска и би размислила... ![]() Изменето од Kali - 21.Април.2011 во 12:59 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |