![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 890> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк... сеа било модерно да ти каже цура дека си и трет. Тоа со „втор си ми“ излитена фора било...
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() кај си ми бе ти Гаќичке?? ![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sdk...kuti....gledam lisjata da padnat
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк/ чао на сите.Одам да се правам на работник
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13949 |
sdk ., deka angelina nesaka babuskera da i kazhe neshto
![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
сдк... што ќе и кажиш на пример??
![]() ![]() сдк... мили мои, до втори мај сум целосно препуштен на идивиди. Ослободен од сите можни обврски на светот и во мојот живот ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sdk dobro vecer....
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Сакам да кажам.... многу работев......малку се одморив ...
|
|
![]() |
|
sdk dobro si napravila
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк..сигурно че си купи едни нови за Велигден
![]()
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
sdk..sakam edni takvi i jas
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
сдк, јас прва ги видов!
![]() плус мој број се ![]() Изменето од bluebell - 21.Април.2011 во 22:35 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 108109110111112 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |