|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 266> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da de Zoki, zatoa...
Grofe, milo mi e . Jas sum Dana. Ne sum grofica, ne sum princeza.
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blueprayer, posto sum i jas u depresija, aj dojdi so toa pesnata vamu kaj mene, imam i pivo, pa...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma na rabota sum sto e najzaebano od edna strana, a od druga strana bolji sto sum tuka...inace da bev na drugo mesto kje se ubiev od placenje.....sega skrisno u sebe samo placam.... ne mi spomnuvaj pivo vcera ispiv edna casa i dosta mi e... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja ne gi broev.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas moram...posto me debeli toa pivoto m.m.e.... aj da si zapeeme sega.. U have a bad day.... |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a samo blue prayer ja kanis na pivo a , ajde prazni toa (gajbata) stanot da prajme house party :)))))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ajde, navalete.. heki, trebe ne ti treba pokana, zanes deka mozes sekogas.. i nemojte mnogu u spalnata da mi se pletkate...
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E i jas sum za taa rabota
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne, ne mislev na vas dvajca.
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za tebe i grofot mislese??? hi hi hi
|
|
|
|
Dana
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja i grofot sme samo prijateli, neli grofe??
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be , grofot e tuka samo ova so prijatelstvovo me maci , gledas dana samata ne e sigurna , a mozi da dojdam vecer , me fakaat budalite
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 1920212223 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |