IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 266>
Автор
Порака
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:21
Da de Zoki, zatoa...
Grofe, milo mi e . Jas sum Dana. Ne sum grofica, ne sum princeza.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:22
Blueprayer, posto sum i jas u depresija, aj dojdi so toa pesnata vamu kaj mene, imam i pivo, pa...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:24

ma na rabota sum sto e najzaebano od edna strana, a od druga strana bolji sto sum tuka...inace da bev na drugo mesto kje se ubiev od placenje.....sega skrisno u sebe samo placam....

ne mi spomnuvaj pivo vcera ispiv edna casa i dosta mi e...

Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:25
Ja ne gi broev.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:26

Jas moram...posto me debeli toa pivoto m.m.e....LOL

aj da si zapeeme sega..

U have a bad day....

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:27
a samo blue prayer ja kanis na pivo a , ajde prazni toa (gajbata) stanot da prajme house party :)))))
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:31
Ajde, navalete.. heki, trebe ne ti treba pokana, zanes deka mozes sekogas.. i nemojte mnogu u spalnata da mi se pletkate...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:31
pa ti grofe nekako ni se gubis...a picture of Alcohol . Alcohol . Glass . Glassware . Still Life . Beer . Beverage . Reflection . Appetizing . Foam . Refreshing . Vertical . White Background . Silhouettable .malce e so pena...ali penata so cips dobro ide...hi hi hi...
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:32
E i jas sum za taa rabota

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:33
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ajde, navalete.. heki, trebe ne ti treba pokana, zanes deka mozes sekogas.. i nemojte mnogu u spalnata da mi se pletkate...
dano ne mesti....Wink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:35
Ne, ne mislev na vas dvajca.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:38
a za tebe i grofot mislese??? hi hi hi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:39
Ja i grofot sme samo prijateli, neli grofe??
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2006 во 14:42
da be , grofot e tuka samo ova so prijatelstvovo me maci , gledas dana samata ne e sigurna  , a mozi da dojdam vecer , me fakaat budalite
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1920212223 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,404 секунди.