|
Разум или емоции? |
Внеси реплика | страница <1 3031323334 36> |
Автор | |
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obratno., emociite se tie shto pottiknuvaat eden kup hemiski reakcii niz celiot organizam pochnuvajki od hipofizata pa nataka.,
ljubovta., bolkata ., stravot., pottiknuvaat eden tolku slozhen mehanizam ., mashina narechena chovechko telo., so dusha vo nego., dar dobien direktno od izvorot |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama smisolot na polemiziranjeto e da odberes sto e povazno deka ne mozat edno bez drugo - ne e ni mudrost ni filozofija znaci? dza ili bu? |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so/so sredina., i razumot i emociite koga se vo extreme shto ke reche ili toa., ili toa., linijata na propasta ne e daleku
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cuvstvata sekogas ja bijat logikata i na domasen i na gostinski teren
i toa vekje vo prvo poluvreme taka da dzabe si mudrujeme Изменето од anakin - 18.Април.2011 во 11:57 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako go sledish logichniot raspored na rabotite .,chuvstvata ne dozvoluvaat prekin na mudruvanje za niv
sekoj mozhe da prekine koga saka za dobroto na drugite |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozes da gi pobedis cuvstva
ne mozes da ja prekines igrata ne mozes da se kacis na drug voz . so logikata ne e taka, zatoa i e slab igrac |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogash chuvstvata mozhat da bidat pobedeni
igrata se igra po odnapred stokmeni pravila vozovite nosat vo razni pravci e tuka si vo pravo logikata nikogash ne e iluzija zdraviot razum sekogash e dobar igrach na krajot od krajot., razum vs emocii sepak e so/so bez del celina e praznina Изменето од pajser - 19.Април.2011 во 08:34 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e taka
no nateganja na forum e demode |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togash povlechi se pa ne bidi demode.,
P.S a shto ti tekna da se javish Изменето од pajser - 19.Април.2011 во 09:19 |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto e demode
|
|
vivi
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
demode ti e, da si naprimer don kihot pa i sanco pazna u princip i dvajcata se idioti ama posluzija za nekoj roman |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sho? aha frikantri Изменето од anakin - 19.Април.2011 во 18:03 |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ti izgleda si navistina demode ne ja sledish A1 spored niv ova nee frikantri., na site ni e zabraneto i domashni muabeti da praime., so onoj od shpic ede kazhi go kako li samo se vikashe ., malku imashe govorna mana ., vo pishuvanje., spored nego ova e diktatura i fashizam ., a ti si zapnal sloboda pa toa e., eaj pozdrav
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
razumot pa i emociite mi kazuvaat ne gledaj A1
ete tuka se nekade patapata taka da ne bi mozel da go potvrdam nitu negiram tvoeto tvrdenje ama edno znam.. so potvrd o to poarno |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3031323334 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |