|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 4849505152 79> |
Автор | |
MarkoLiv
Нов член Регистриран: 10.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A najnovo ke bide dvokaten avvtobus ama kabrio izvedba, pa ne dozvoluvale da se pusi gore :)))) kakva glupost e toa :)))
|
|
najjak
Нов член Регистриран: 10.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lelele sto nema da ne snajde so ovie portokalovive.... mnogu mi e cudno kako avtobusive ke ostanat citavi po nasive ulici so dupki a i pred nekoj den zamislete vlezovite na dvokatnite avtobusi se od stranata na soferot, ke ne gazat koli vleguvajki na voznja......
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сликата што беше постирана пред некое време е огледално свртена, нема врска тоа |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
made in SDSM i se e mozno Изменето од Zeksi71 - 10.Април.2011 во 19:24 |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто толку време и енергија се троши на оваа тема....?
Државава вришти од суштински проблеми, а ние уште се натегаме околу автобусите.... ....јас се согласувам дека потегов е идиотски, популистички и вреден за осуда од секој граѓанин кој посакува повеќе за својот град отколку вакви шминки....некој не се согласува и веројатно си има свои причини зошто, иако по мене тотално неприфатливи...ама мислам дека е редно време да се префрлиме на теми кои ни се позначајни. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако баш сакаш да знаеш мене тоа ме фрустрира, што не се решени битни прашања од национално значење во политиката и економијата, а некој се фали што ќе се возел во автобус на втор спрат |
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Предмалку се вратив од прошетка по Скопјево..со еден од извиканите „кинески„ двокатни автобуси..
Имам и клипче..и некое сликиче напраено..
ОДЛИЧНИ се..само на „ново„ мирисаат..
Изменето од Анастеа - 21.Април.2011 во 02:20 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zarem e mozno cel dvokaten da nema ni 80 dushi kapacitet?
...togash, nejasno e kako ke go im skrati vremeto na chekanje na lugjeto ,...koga imaat avtobusite mnogu pomal kapacitet od starite a i vo pomal broj se!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a, kade ke go tresesh pepelot ,a i na kraj toa shto vekje ne mozesh da go pushish?!
...a?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа што го верглав јас, испадна вистина, дека се минијатурни за нашите услови и исполнуваат најосновни стандарди за правилно функционирање... еее а дури 300 се, тешко нас... Изменето од Анастеа - 21.Април.2011 во 02:20 |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..кај нас имавме децении од активен градски превоз со КАНТИ наместо нормални автобуси..
Е сега ...сите (ќе бидат) заменети со НОВИ.. ...е убаво е да бидат заменети,само се плашам дека ќе бидат префарбани и со нови налепници има да се "котрљат" уште многу години...за жал. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес го гледам двокатниот...
како гордо се шета низ Аеродром... поголемо срање не можеа да направат... се разбира на оваа тема... а бе ова е исто како мојата прва старка... која ја имав пред ехехееее години... и сега пак да ја возам... поред се друго... лелеееее.... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес и јас се возев во
двократната 15 - ка ...низ Аеродром.....
Автобусот гордо се ..шеташе ...........
а јас пријатно се чувствував .............................
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма видов јас една замислена...
поред прозорецот... горе на спрат... ама си реков замислена е да не си ја удри главата во таванот... а ич не ми текна за Замислена... |
|
Внеси реплика | страница <1 4849505152 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |