|
Што е животот? |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 133> |
Автор | ||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
животот е ракија
те боли заб, подржи ракија во уста те боли грло, гаргарај ракија те боли глава, стави ракија на чело имаш температура, облоги од ракија се пресече, ракија се удри, ракија те боли колено, врзи му крпа со ракија ти се скара дечкото, ракија те нервира македонски идол, ракија се родило дете, ракија свадба се прави, ракија на умирачка, ракија животот ракија, ракијата е живот!!! |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Научи го човека да биде добар граѓанин и си го решил проблемот на животот - Andrew Carnegie
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
film koj nema repriza
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a deja vu
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
misla vo idea
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZIVOTOT E ostvaruvanje na celta vo zivotot i toa e
PRODOLZUVANJE NA VRSTATA ama za raslika od drugite sustestva na planetata nie mozeme na napravime da uz primarnata nasa zadaca ni bide i zabavno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Животот е шанса, искористи ја или изгуби ја.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za zal nekoj ne dobiva sansa lesno a nekoj nikogas vo normalni uslovi, bez da si igra so zakonot na opstestvoto ili prirodata |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbir na propushteni ili iskoristeni shansi
sekoj vo zhivotot imal najmalku barem edna shansa., dar od prirodata opshtestvoto samo zima nikogash ne dava., duri i vozduhot go naplatuva |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
deka sekoj vo zivotot imal najmalku edna shansa e vo domenot na spekulacijata
|
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pri ragjanjeto na lugjeto, deka tie ne dobivaat site ednakvi shansi za uspehvo svojot zivot ...pee eden kantri peac
mi se dopadna negoviot stih toj veli vaka AKO NEZNAEv KAKO DA SE RODAM, MI OSTANUVA DA NAUCAM DA ZIVEAM Изменето од anakin - 18.Април.2011 во 14:50 |
||
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
shpekulacija ushte edna tvorba na chovechkiot um a kontrola
ivorot-prirodata nikogash ne shpekulira., i sekogash dava podednakvi shansi primer e peachot koj samo gi preponal monostite shto mu bile dadeni teorijatab a ragjaanje kako tabula raa spored najnovite sosnanija otpagjaat moni greshki edno slovo momentalno ne raboti., sry., |
||
|
||
dobrilcho
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
животот е енергија, вели МАКПЕТРОЛ, се дур џусот на мртвите и понатаму огинот го гори.
|
||
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |