![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 890> |
Автор | ||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк..два луди дена на саем
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдк... ко да ми е познато од негде ова
![]() " Твојот невин лик, твојата слатка насмевка и твојот искрен поглед се неговата с...лабост.Неможе да живее без тебе, неговата малечка убавица =)) " |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Сдк....некако претчуствувам дека вечерва ќе биде исто како скоро пред 1 година
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
сдк јас се надевам дека сега ќе поминеш супер, ама без последици како што рече ![]() ![]() ![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
sdk...najubav,najpameten i tolku mnogu neodoliv sum stanal
![]() ![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
sdk...ne me lazat komunistive a?
![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
сдк...овој стварно се уфилмал ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
a koga pocnuva filmo?
![]() |
||
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
sdk....koga sakam da kazam, da kazam mnogu tolku mnogu sto ne ke moze da go izmijat polnite dozdlivi reki, silnite vetrista, ni zimskite viulici...toa sto navistina sakam da go kazam a da ostane vecno vrezano i zapomneto !
Изменето од *moon* - 17.Април.2011 во 00:49 |
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Сдк ... девојчееее ![]() ![]() ![]() Да доволно е едната ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
|
sdk....3
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
сдк...времево ме уништи...денес ме боли остатокот од коските кој не ме болеше вчера
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
haha super ![]() |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
sdk... otkriv, deka nema shto da otkrijam ![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 101102103104105 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |