|
ФОРУМСКА ГАРАЖА |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja menuvam za niedna
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки... денеска одам по 101..... следат сликиии...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зедов ново возилце...
Ајде да се пофалам... 101 GTL , 1116 кубици (мислам) , 40 киловати, пута 1.3 , тоа се некои 52-3 коња... Произведен 10 години пред јас да се родам, т.е. 1983та... Банана боја, кафена внатрешност , плински уред, филипс радио... Се што и фали е малку внимание. Тоа е тоа. Ми е многу малку возена од кога ја зедов (скоро ич), затоа што не сакам да ја малтретирам додека не ја центрирам и не и менам преден лагер... едноставно нема потреба да настрадаат и други делови. Следи освежување мало... Пластични браници , штоп, вадење на таа кукачката назад , фарбање на задното десно крило и уште предниот лев ќош. Во најава има и тапацирање на седиштата , ама ќе видиме... прво возачка да земам и колава да ја регистрирам, па отом потом , ќе си редиме едно по едно... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so airlija neka tie ., koga ke bide sreden ., prakaj sliki
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala Pajser... poubava da si kupis
Sreduvanje popoleka, onamu do juni, dodeka da se zemi vozackata... Sledat sliki edno po edno kako ke se raboti... |
|
CarpathianLord
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бре се си цензурирал, не се сеќирај нема да ти ја украдеме
Создравје да си ја возиш и што повеќе да к-кхм девојки внатре. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ooooo malo aj cestito kola .... pa pobrzo i do vozacka da si dojdes ... za da ne ti stoi samo za ukras ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Carpatian , Блу... Фала за честитките.
Ма каков украс Блу... кој можи мене да ми забрани да се возам без возачка Состојбата е следнава: Пазар падна , татко ми плаќа крпење и центрирање, јас плаќам фарбање, тапацирање и гуми евентуално... Цел го растурив за работење денеска. Фалат многу ситници: лагер на предно колце, јабучици висечи , заден амортизер, пластики на штопови (се гледа на сликите дека се лом) , нови браници, жмигавци предни, нов затварач на багашникот и тн... Ајде... следат слики Изменето од volkswagen - 13.Мај.2011 во 17:30 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se na se okolu 500 evra da go sredis komplet a? :) :) :)
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се на се , бато, со 7000 денари ќе биди ко нов, а може и помалце да ме фати ако не го тапацирам,туку да си купам само навлаки за седиштата
оти 400+500 = 900 ... за 900 евра голф 1 дизел земам... мојот фаворит |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да земеш нешто многу поасално... Со ова ти е како да седиш на столче без 3 ногари.... Проверено... Од застава одамна к*ртулив и знам што е мака...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Глеј сеа батко да ти кажам: не треба некој да дојди да ми кажи за да знам дека треба да земам поасолно, ме разбираш мислам Знам и јас што е поубаво, ама тоа ти е тоа.
101ов си е бомба спрема другите Застави до сега што сум ги сретнал, затоа и го зедов. Сега возиш Астра и затоа така викаш , инаку да имше застава / југо ќе си се тешеше и ќе викаше дека има и полошо од тоа А на столчето без 3 ногари , ќе му ставиш уште 2 импровизирани и ќе добиеш триножно столче на кое можеш да си се опуштиш без многу мислење |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Астрата одамна си замина, после неа имаше и Голф ВР6, па Мерцедес Ц220 ЦДИ, па БМВ 525 ТДС и на крај Форд Мондео 2001 2.0 16в (искрено за таквото не го бива).
А Застава имав пред мн. години и искрено да ти кажам па едно 5-6 ги сменив... Од 101, Скала 55, Југо Корал 55, Корал 65 ЕФи и Флорида... Не е можно да бев толкав малер, па ниедна не ми се погоди, туку едноставно Застава е Застава... Кој возел знае. Мој совет, не вложувај мн.во неа, и откачија, земи нешто маааалце поасално, и свиркај си. Ова ќе ти ги тенчи живците до даске... Ќе дадеш пари на неа, и пак нешто ќе и фали... Проверено 99,9 и 102 % |
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
megu drugite mi dopadna in eden kec so italm motor., novo vozilo., se drugo normal zastava., kolicheto beshe zverka go sh*tnav so 130.000km i den denes zhalam za nego ., a znam i za novi astri i mechki koi posle 10.000pominati bea crkish., se mehanika i sto raka vo koja vreka ke stavish a posebno so nashive dileri se la vi
teraj folksi za svojan dusha si go pravish i ne beri gajle, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |